31.01.2014 18:49

Jansen blijft bij De Graafschap

Anco Jansen tijdens Almere City - De Graafschap. (24-1-2014)
Anco Jansen tijdens Almere City - De Graafschap. (24-1-2014)

Anco Jansen zal moeten wachten op een transfer. De 24-jarige aanvaller, die afgelopen zomer in het nieuws kwam omdat hij een transfer probeerde te forceren, blijft speler van de Superboeren.

"Er gaat nu niets meer gebeuren. Ik blijf", vertelde de spelmaker van De Graafschap resoluut aan Omroep Gelderland. Jansen is duidelijk ontevreden in Doetinchem. "Als zij het zo zien, moeten ze het zelf weten. Maar het kan niet zo zijn dat je altijd maar blijft. In het voetbal komen spelers en gaan ze. De situatie wordt er nu niet veel beter op."

SC Cambuur toonde concrete belangstelling voor de 24-jarige Jansen. Een transfersom van 180.000 euro plus de komst van Martijn Barto lonkte voor De Graafschap, maar die poging mislukte. Ook clubs als Go Ahead Eagles, NAC Breda, Roda JC en de Schotse topclub Celtic werden genoemd.

Jansen, in wiens aflopende contract een éénzijdige optie is opgenomen voor een extra jaar, heeft geleerd van het verleden en blijft professioneel. "Gelukkig werk ik heerlijk onder de huidige trainer (Jimmy Calderwood, red.) en vind ik het dus ook niet erg om onder hem te blijven. Ik ga gewoon mijn best doen."

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner