02.02.2014 22:59

Juventus kent geen problemen met Internazionale

Juventus heeft zondag op eenvoudige wijze afgerekend met Internazionale. Op eigen veld versloeg 'De Oude Dame' de ploeg uit Milaan met 3-1. De voorsprong van koploper Juventus op naaste belager AS Roma groeide daardoor naar 9 punten. Roma heeft nog wel een duel tegoed, omdat de wedstrijd tegen Parma eerder op zondag na 11 minuten werd gestaakt omdat het veld onbespeelbaar werd door de grote hoeveelheid regen.

Juventus was tegen Inter vrijwel constant de betere ploeg. Carlos Tévez miste in de 3e minuut al een levensgrote kans. Ruim 10 minuten later was het alsnog raak toen Stephan Lichtsteiner een fraaie pass van Andrea Pirlo binnen kopte: 1-0. Vlak na rust vergrootten Giorgio Chiellini en Arturo Vidal de voorsprong naar 3-0. Rolando deed daarna nog wat terug voor Inter.