04.02.2014 15:53

Piqué neemt het op voor Ronaldo

Gerard Piqué heeft het opgenomen voor Cristiano Ronaldo. De Portugees werd afgelopen weekend van het veld gestuurd omdat hij een tegenstander in het gezicht zou hebben geslagen.

"Hoewel een schorsing van Cristiano Ronaldo Barcelona helemaal niet zo slecht uit zou komen, heeft Gerard Piqué zich achter de Portugees geschaard. De verdediger van de Catalanen bagatelliseert de actie waar Ronaldo rood voor kreeg. "Ja, Ronaldo raakt met zijn hand het gezicht van zijn tegenstander", zegt Piqué over de 'slaande beweging' tegenover Athletic de Bilbao's Carlos Gurpegi. "Maar het is niets schokkends. Er zat geen agressie in. We zullen afwachten wat er wordt besloten."

De Spaanse verdediger is sowieso positief over Ronaldo. De twee speelden ooit samen bij Manchester United en Piqué heeft bewondering voor de winaar van de Gouden Schoen. "Veel mensen zijn verrast dat Ronaldo heeft gewonnen", zeg Piqué tegenover Jot Down. "Mij verraste het niet. Ik vind het geweldig. Ronaldo heeft heel veel in zichzelf geïnvesteerd, daar hou ik van."

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner