07.02.2014 09:05

Quansah maakt excuses na uitspraken

Op schitterende wijze werkt Kwame Quansah de bal weg tijdens AZ - Go Ahead Eagles. Fernando Lewis kan alleen maar toekijken. (08-03-2014)
Op schitterende wijze werkt Kwame Quansah de bal weg tijdens AZ - Go Ahead Eagles. Fernando Lewis kan alleen maar toekijken. (08-03-2014)

Kwame Quansah heeft diep door het stof moeten kruipen. De middenvelder liet onlangs weten ontevreden te zijn met zijn reserverol, maar komt nu terug op de uitspraken die hij eerder maakte.

In het interview klaagt de Ghanees over zijn reserverol, het in zijn ogen slechte spel van het basisteam en het transferbeleid van de club. Quansah, die bezig is aan zijn tiende seizoen in Almelo maar zijn basisplaats onder de huidige trainer Jan de Jonge is kwijtgeraakt, maakte bekend dat hij vanwege zijn onvrede weg wil bij Heracles. Hij zei zich er niet meer gelukkig te voelen en vindt dat de club te makkelijk zijn beste spelers laat gaan.

Volgens voorzitter Jan Smit heeft Quansah zijn excuses gemaakt. Smit: "Aan mij, aan directeur Nico-Jan Hoogma en aan de trainer. Daarmee is voor ons de kous af. Hij heeft er enorm veel spijt van. En iemand met zo’n enorme staat van dienst mag een keer uit de bocht vliegen.”

De misstap van de Ghanees heeft verder geen gevolgen. Dat neemt niet weg dat zijn rol lijkt uitgespeeld bij Heracles. De clubicoon mag dan ongelukkig zijn over zijn reserverol, sinds hij uit het elftal is gehaald loopt het prima bij de Heraclieden. Smit: "Feit is dat Simon Cziommer het op zijn plek erg goed doet en dat het elftal sindsdien punten pakt. Of de trainer Quansah nog opstelt is aan hem. Er kunnen er maar elf meedoen.”

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner