07.02.2014 13:14

Janssen T-shirt in paar uur uitverkocht

Theo Janssen heeft balbezit tijdens Vitesse - Feyenoord (6-10-2013)
Theo Janssen heeft balbezit tijdens Vitesse - Feyenoord (6-10-2013)

Het T-shirt dat Theo Janssen in samenwerking met Okimono op de markt gaat brengen is razendsnel uitverkocht. De gelimiteerde oplage van honderd shirts was in een paar uur weg, meldt Okimono vrijdag rond het middaguur.

De middenvelder van Vitesse, die in een eerder stadium opviel met een shirt van Okimono waarop een grote Vitesse-adelaar jaagt op een klein NEC-konijntje, ontwierp het shirt in het kader van zijn uitverkiezing tot Gelders Sportman van het Jaar in 2012. De ontwerpsessie was een extra prijs. De honderd kopers van het Theo Janssen T-shirt hebben hun bestelling geplaatst zonder ook maar enig idee te hebben hoe het shirt eruit kwam te zien. Janssen en Okimono hebben enkel prijsgegeven dat het een grijs shirt is.

Eind deze maand worden de collector's items, voorzien van een serienummer en een handtekening van Janssen, uitgeleverd tijdens een manifestatie in Klarendal. Daar zal de Arnhemmer met alle kopers op de foto gaan. Het is overigens nog niet duidelijk of de middenvelder zal terugkeren op het voetbalveld. De 32-jarige Janssen was herstellende van een kruisbandblessure, maar raakte onlangs weer geblesseerd. De middenvelder liep een scheurtje in zijn meniscus op en twijfelt sindsdien of hij zijn voetbalcarrière een vervolg gaat geven.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner