10.02.2014 11:44

Pellè wil strafschoppen blijven nemen

Graziano Pellè miste afgelopen zaterdag wederom een strafschop. Feyenoord won weliswaar met 5-1 van NEC, maar toch zal de Italiaan een zure nasmaak overhouden aan het duel met NEC.

Pellè scoorde tweemaal, maar dat had een hattrick moeten zijn. De spits zag zijn strafschop echter gestopt worden door doelman Kalle Johnsson. Van de laatste vijf strafschoppen die werden genomen door Pellè schoot de Italiaan er slechts twee tegen de touwen. Koeman kon zich zo voorstellen dat Tonny Vilhena eens een kans vanaf elf meter krijgt. Pellè wil er niet aan denken om de strafschoppen voortaan maar aan de middenvelder over te laten.

"Nee joh, Tonny heeft geen doelpunten nodig", zegt Pellè hoofdschuddend in De Telegraaf. "Ik heb ze toch nodig? Ik schiet straks gewoon weer. Nou ja, misschien moet ik er straks eentje door Tonny laten nemen. Maar daarna is het mijn beurt weer." De Italiaan staat na 23 wedstrijden op achttien doelpunten. Dat zijn drie goals minder dan Alfreð Finnbogason tot op heden maakte. Waar Pellè twee keer uit een strafschop scoorde, maakte de spits van sc Heerenveen acht doelpunten vanaf elf meter.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner