1 : 0 Torinfos in de Ticker Jodie Taylor 11. / Schot met rechts  (Lucy Bronze)
2 : 0 Torinfos in de Ticker Jodie Taylor 26. / Schot met rechts
3 : 0 Torinfos in de Ticker Ellen White 32. / Schot met rechts
4 : 0 Torinfos in de Ticker Jodie Taylor 53. / Schot met rechts  (Ellen White)
5 : 0 Torinfos in de Ticker Jordan Nobbs 87. / Schot met rechts  (Karen Carney)
6 : 0 Torinfos in de Ticker Toni Duggan 90. / Kopbal  (Millie Bright)

90'
De tweede helft ging Engeland door met waar het mee bezig was. Taylor maakte haar hattrick compleet en mocht gaan douchen. In de slotfase van de wedstrijd tekenden Jordan Nobbs en Toni Duggan voor de 5-0 en de 6-0.
90'
90'
Doelpunt voor Engeland, 6:0 door Toni Duggan
De hoekschop belandt op het hoofd van Duggan en wordt kort van richting verandert voordat de bal in het doel landt.
90'
Even lijkt Schotland doet een doelpoging te komen. De bal gaat meerdere keren rond in het strafschopgebied maar geen van de speelsters komt tot een goed schot.
90'
Blessuretijd (minuten): 3
87'
Doelpunt voor Engeland, 5:0 door Jordan Nobbs
Ook Jordan Nobbs doet een duit in het zakje. De afvallende bal kan door de vrije trappen-specialist makkelijk op de pantoffel genomen worden. De volley van Nobbs vliegt buiten het bereik van de keepster de kruising in.
85'
Weer Nobbs achter een vrije trap. Vanaf de andere kant van het doel gaat zij de bal hoogstwaarschijnlijk voor het doel gooien.
84'
Gele kaart voor Caroline Weir (Schotland)
De overtreding op Jill Scott van Caroline Weir kan niet ongestraft gaan. Geheel terecht trekt de scheidsrechter daarom een gele kaart.
82'
De bal belandt naast het doel maar kan door Millie Bright binnen gehouden worden. Ze haalt vernietigend hard uit en ziet de bal door de benen van de keepster en voor het doel langs gaan.
81'
Overtreding op Carney geeft Engeland de mogelijkheid om de bal voor het doel te werpen. Achter de bal staat wederom Nobbs.
78'
De vrije trappen waar Schotland het vooral van moet hebben, vinden nog geen Schotse medespeelsters.
76'
Schotland nogmaals met een wissel. Rachel Corsie verlaat het veld om vervangen te worden door Joanne Love.
76'
Wissel in bij Schotland -> Joanne Love
76'
Wissel uit bij Schotland -> Rachel Corsie
74'
Ook de andere doelpuntenmaakster heeft inmiddels het veld verlaten. Ellen White neemt plaats op de bank en Karen Carney is haar vervangster.
74'
Wissel in bij Engeland -> Karen Carney
74'
Wissel uit bij Engeland -> Ellen White
71'
Engeland is nog steeds hard op zoek naar doelpunten. Ditmaal was het een mooie solo die geen passende afsluiting kreeg.
68'
Een prachtige aanval van Engeland haalt het doel niet. De voorzet die een mooie aanval zou kunnen bestempelen wordt weggekopt door de Schotse verdediging.
65'
Ook Engeland heeft nu een wissel. Fran Kirby verlaat het veld voor Nikita Parris.
65'
Wissel in bij Engeland -> Nikita Parris
65'
Wissel uit bij Engeland -> Fran Kirby
64'
Bij Schotland gaat Jane Ross het veld uit. Voor haar in het veld komt de vandaag-jarige Erin Cuthbert.
64'
Wissel uit bij Schotland -> Jane Ross
63'
Wissel in bij Schotland -> Erin Cuthbert
61'
Gele kaart voor Jill Scott (Engeland)
Ook Jill Scott ontvangt een gele kaart. De felle manier van inkomen kan niet onbestraft blijven volgens de scheidsrechter.
59'
Hattrick-maakster Jodie Taylor heeft haar taak verricht. De spits mag gaan rusten en zich voorbereiden op de volgende wedstrijd. Voor haar in het veld komt FC Barcelona-speelster Toni Duggan.
59'
Wissel in bij Engeland -> Toni Duggan
59'
Wissel uit bij Engeland -> Jodie Taylor
57'
De vrije trap van Lisa Evans komt strak voor het doel maar bereikt geen medespeelster. Doelvrouw Karen Bardsley komt goed uit en stoot de bal haar strafschopgebied uit.
55'
Gele kaart voor Steph Houghton (Engeland)
Steph Houghton haalt een diepgaande Jane Ross neer en houdt er een gele kaart aan over. Ross houdt er iets meer aan over en ontvangt nu medische behandeling van de staf.
53'
Doelpunt voor Engeland, 4:0 door Jodie Taylor
Schotland staat niet op te letten en het is weer Jodie Taylor die een doelpunt maakt. Taylor komt, na een diepe bal, weer oog in oog met Gemma Fay. De keepster komt ver uit en Taylor lobt de bal eenvoudig over haar heen om de hattrick te voltooien.
49'
De tweede helft lijkt Engeland voorlopig minder op zoek naar een doelpunt. Schotland krijgt enigszins ruimte en Engeland wacht af.
46'
Schotland heeft gewisseld in de rust. Fiona Brown heeft het veld na 45 minuten verlaten om ruimte te maken voor Lana Clelland.
46'
Wissel in bij Schotland -> Lana Clelland
46'
Wissel uit bij Schotland -> Fiona Brown
46'
45'
De Engelse ploeg gaat met een comfortabele tussenstand rusten. Dankzij het scorend vermogen van Jodie Taylor zag Engeland zichzelf na 26 minuten te spelen met 2-0 voor staan. Ook Ellen White was alert. Na een afstandsschot van Taylor was White op tijd bij de rebound om de bal af te werken. Schotland heeft 45 minuten en een wonder nodig om nog wat teweeg te brengen.
45'
45'
Blessuretijd (minuten): 1
43'
De snelle Taylor zoekt weer de diepte op. De spits besluit echter vanaf 25 meter te schieten en ziet de bal ver naast en over gaan. Direct volgt daar het gepaste excuus nu duidelijk is dat dit niet de beste oplossing was.
40'
Weer een afstandsschot van de Engelse ploeg. Ditmaal is doelvrouw Gemma Fay wel in staat de bal klem te pakken.
36'
Jodie Taylor heeft met haar twee doelpunten in het eerste half uur direct de titel van topscorer op haar naam.
32'
Doelpunt voor Engeland, 3:0 door Ellen White
Het afstandsschot van Taylor verdiende een doelpunt maar belandde tevergeefs op de lat. De scherpe Ellen White was op tijd bij de bal om de rebound in de rechterhoek van het doel te schieten.
30'
Engeland is nu steeds vaker met bal in het vijandige strafschopgebied. De speelsters weten elkaar goed te vinden en zolang Schotland op deze manier blijft verdedigen, hangt een derde doelpunt in de lucht.
26'
Doelpunt voor Engeland, 2:0 door Jodie Taylor
Terwijl de Schotse verdediging eerst de bal van de lijn haalt, staan de overige verdedigers te slapen als de bal bij Jodie Taylor komt. De rebound is weer voor haar en ditmaal faalt zij niet en schiet ze de bal hard in de touwen.
26'
Engeland krijgt een vrije trap na de overtreding van Corsie. De afstand is niet heel lang maar de hoek maakt het lastig om op doel te gaan schieten.
21'
Engeland is achterin ook nog niet heel zeker over haar zaak. Schotland komt een paar keer goed op de helft van de tegenstander. Dit dwingt de Engelse ploeg tot ongecontroleerd uitverdedigen.
18'
Vanuit de hoekschop die daar uit volgde, valt Houghton vervelend op de grond. De aanvoerster krijgt een behandeling maar staat snel weer op twee benen.
17'
Schotland ziet haar voorzet geblokkeerd worden. Voorlopig heeft Bardsley niet nogmaals in hoeven grijpen.
13'
Jill Scott houdt het been gevaarlijk hoog waardoor Rachel Corsie de voet van Scott in het gezicht krijgt. De scheidsrechter geeft een vrije trap voor de Schotse ploeg en Corsie kan de wedstrijd vlug voortzetten.
11'
Doelpunt voor Engeland, 1:0 door Jodie Taylor
Jodie Taylor loopt voor de tweede keer in korte tijd de diepte in. Ditmaal is de aanvalster wel op tijd en komt zij oog in oog met de doelvrouw. Hier faalt ze niet en schuift ze de bal rustig links van de keepster.
6'
De Engelse verdediging moet nu voor het eerst ingrijpen. Aanvoerster Steph Houghton stopt, door middel van een sliding, de voorzet van het bereiken van een Schotse speelster.
4'
De wedstrijd is goed bezocht. Van beide landen hebben, in vergelijking met de overige wedstrijden, veel supporters de oversteek gemaakt.
2'
Aanvoerster Steph Houghton kopt de bal naast.
2'
Engeland pakt daarna de counter op en bereikt het strafschopgebied van de Schotten. De actie kan niet afgemaakt worden en de Engelse ploeg moet genoegen nemen met een hoekschop.
1'
De Schotse ploeg begint hoopvol. Direct een schot waardoor Karen Bardsley in actie lijkt te moeten komen. De bal gaat echter ver over.
1'
Engeland: Bardsley, Bronze, Stokes, Houghton, Bright, Scott, Moore, Nobbs, Taylor, White, Kirby

Schotland: Fay, Barsley, Dieke, Weir, Chrichton, Evans, Ross, Corsie, Brown, Brown, Arthur.
Statistieken
Engeland doet dit jaar voor de achtste keer mee aan het Europese Kampioenschap. De beste prestatie voor de Engelsen dateert uit 2009. Toen kwam de Engelse ploeg tot aan de finale maar wist het niet te winnen van de Duitse ploeg.
De wedstrijd tegen Engeland zal voor Schotland de eerste zijn op een groot eindtoernooi. Schotland plaatste zich dit jaar namelijk voor het eerst door als beste nummer twee te eindigen in de kwalificatieronde.
Engeland en Schotland hebben elkaar ook zes keer getroffen in de strijd om Europese kwalificatie. Deze zes wedstrijden werden allemaal gewonnen door de Engelse ploeg.
In vriendschappelijk verband zijn de teams elkaar meerdere keren tegen gekomen. Van de zes vriendschappelijke wedstrijden onderling won Engeland er vier van de noordelijke buren. Eenmaal was Schotland te sterk voor Engeland en een keer eindigde wedstrijd gelijk.
Om 20:45 staat de wedstrijd tussen Engeland en Schotland op de planning. Het zal de eerste keer zijn dat de teams elkaar treffen op een groot eindtoernooi.