(Heenwedstrijd 0:1)
1 : 0 Torinfos in de Ticker Uroš Matić 1. / Schot met rechts  (Sjoerd Ars)
2 : 0 Torinfos in de Ticker Sjoerd Ars 40. / Kopbal  (Mats Seuntjens)

90'
Liefhebbers van vechtvoetbal waren vandaag in Breda op de juiste plek. De tweede helft was niet hoogstand. NAC hoefde niet meer en FC Eindhoven kon niet meer. Zodoende werd er niet meer gescoord. Enes Ünal en Ronnie Stam zullen de eerste wedstrijd in de finale sowieso moeten missen. Zij kregen van scheidsrechter Manschot de rode kaart.
90'
Over en uit! NAC Breda wint met 2-0 en plaatst zich ten koste van FC Eindhoven voor de finale van de play-offs.
90'
Gele kaart voor Dario Van Den Buijs (FC Eindhoven)
Van Den Buijs is de zoveelste die op de bon gaat. De verdediger haalt Verbeek neer en krijgt geel.
90'
Alle ballen naar voren voor FC Eindhoven. De Eindhovenaren hebben een doelpunt nodig. NAC loert nog op de counter.
90'
De extra speeltijd van de tweede helft bedraagt tenminste vijf minuten.
90'
Gele kaart voor Maxime Gunst (FC Eindhoven)
Gunst schoffelt Matić onderuit en krijgt daarvoor een gele kaart van Manschot.
86'
De laatste wissel van NAC Breda. Naah verlaat rustig het veld. Lerin Duarte is zijn vervanger.
86'
Wissel in bij NAC Breda -> Lerin Duarte
86'
Wissel uit bij NAC Breda -> Divine Naah
83'
Rode kaart voor Ronnie Stam (NAC Breda)
Ook Stam moet weg! De verdediger is al gewisseld en reageert woedend op de rode kaart van Ünal. Scheidsrechter Manschot stuurt hem naar de tribune.
83'
Rode kaart voor Enes Ünal (NAC Breda)
Rood! Enes Ünal kan alweer vertrekken. De invaller gaat veel te lomp door op Deschilder en mag gaan douchen. NAC nog zo'n tien minuten met een man minder!
82'
Gele kaart voor Uroš Matić (NAC Breda)
Matić gaat hard door op Horsten en de doelpuntenmaker krijgt daarvoor de gele kaart.
79'
Beide trainers besluiten te wisselen. Bij NAC Breda komt Lazić voor Stam en bij FC Eindhoven verlaat Swinnen het veld. Hij wordt vervangen door Maxime Gunst.
79'
Wissel in bij NAC Breda -> Vlatko Lazić
79'
Wissel uit bij NAC Breda -> Ronnie Stam
79'
Wissel in bij FC Eindhoven -> Maxime Gunst
79'
Wissel uit bij FC Eindhoven -> Tibeau Swinnen
78'
Deschilder! De Belg knalt hoog over nadat Van den Hurk de bal niet richting doel weet te krijgen.
77'
Seuntjens loopt op zijn laatste benen en wordt door Dijkhuizen naar de kant gehaald. Enes Ünal is zijn vervanger.
77'
Wissel in bij NAC Breda -> Enes Ünal
77'
Wissel uit bij NAC Breda -> Mats Seuntjens
76'
Mitrović ontsnapt aan buitenspel en denkt richting het doel van NAC te kunnen gaan. Ten Rouwelaar plukt de bal echter op de rand van de zestien uit de lucht.
75'
Jinty Caenepeel is weg aan de linkerkant. De Belg speelt in kansrijke positie slecht af op invaller Mitrović. NAC kan wegwerken.
73'
Kastaneer is moegestreden en verlaat het veld. Marko Mitrović komt in het veld bij de bezoekers, die nog ruim een kwartier hebben om de broodnodige 2-1 te maken.
73'
Wissel in bij FC Eindhoven -> Marko Mitrović
73'
Wissel uit bij FC Eindhoven -> Gervane Kastaneer
71'
De corner komt terecht bij Seuntjes die uit de draai over schiet.
71'
Seuntjens slingert de bal voor het doel. Matić en Naah lopen elkaar in de weg, maar Naah krijgt de bal toch richting het doel. Hoekschop voor NAC Breda.
68'
Deschilder gaat het toch nog even proberen. De middenvelder is weer opgelapt en keer terug binnen de lijnen.
68'
Fries Deschilder blijft met hoofdpijn zitten op de grasmat. De clubarts van FC Eindhoven komt het veld op om te kijken of de Belg verder kan.
64'
De bezoekers moeten op jacht naar de aansluitingstreffer en brengen Wimilio Vink. Jari Vandeputte wordt door trainer Mitchell van der Gaag naar de kant gehaald.
64'
Wissel in bij FC Eindhoven -> Wimilio Vink
64'
Wissel uit bij FC Eindhoven -> Jari Vandeputte
60'
Van den Hurk mag vrij doorlopen tot de zestien van NAC Breda. De spits van FC Eindhoven haalt uit, maar weet Ten Rouwelaar niet te passeren.
59'
Gele kaart voor Jinty Caenepeel (FC Eindhoven)
Daar is toch de gele kaart voor Jinty Caenepeel. De aanvaller gaat fors door op Gorter en gaat ook in het boekje van Manschot.
54'
FC Eindhoven jaagt op de 2-1. De ploeg uit De Lichtstad heeft een doelpunt nodig om door te gaan.
50'
Daar is Danny Verbeek. De aanvaller snijdt naar binnen en besluit uit te halen. Swinkels kan gemakkelijker oprapen.
48'
Boem! Van den Hurk haalt vol uit maar raakt zijn ploeggenoot Deschilder. De Belg is even groggy, maar kan de wedstrijd hervatten.
47'
Gele kaart voor Donny Gorter (NAC Breda)
Gorter blokt een voorzet met zijn armen en scheidsrechter Manschot toont hem de gele kaart.
47'
FC Eindhoven krijgt een vrije trap. Dario Van Den Buijs krult de bal richting de zestien van NAC Breda maar Van der Weg werkt de bal weg.
46'
We zijn weer begonnen in Breda. Beide ploegen zijn ongewijzigd uit de kleedkamer gekomen.
45'
NAC Breda had nog geen minuut nodig om de 1-0 achterstand weg te werken. Ars gunde Matić een niet te missen kans. Vervolgens sloeg de vlam in de pan in Breda en gingen Kastaneer, Seuntjens en Verbeek op de bon. Sjoerd Ars kopte vervolgens de 2-0 tegen de touwen waardoor NAC met een 2-0 voorsprong aan de thee kan gaan.
45'
We gaan rusten in Breda. NAC leidt met 2-0 tegen FC Eindhoven en dat is na de 1-0 nederlaag van afgelopen vrijdag, voldoende voor een plaats in de finale van de play-offs.
45'
De extra speeltijd van de eerste helft bedraagt tenminste twee minuten.
44'
Gele kaart voor Danny Verbeek (NAC Breda)
Ook Verbeek gaat in het boekje van Manschot. De aanvaller gaat hard door en krijgt tot zijn eigen verbazing een gele prent.
42'
We gaan hoe dan ook niet verlengen in Breda. NAC staat bij deze stand virtueel in de finale van de play-offs!
40'
Doelpunt voor NAC Breda, 2:0 door Sjoerd Ars
Sjoerd Ars! Seuntjens met een goede vrije trap en Ars kopt de bal achter de kansloze Swinkels. 2-0!
35'
Wederom Kastaneer met een kopbal. De aanvaller laat zich zien in Breda en knikt de bal richting het doel van Ten Rouwelaar. Scheidsrechter Manschot heeft echter een duw gezien ten opzichte van Ronnie Stam.
34'
Weer probeert FC Eindhoven het via Van den Hurk. De spits zit vooralsnog in de broekzak van Van der Weg.
31'
Sjoerd Ars krijgt de ruimte die je spits van NAC Breda niet moet geven. Swinkels heeft flinke problemen met de volley van de aanvaller, maar weet de bal uit zijn doel te houden.
27'
Weer een poging van de bezoekers. Anthony van den Hurk besluit maar eens te schieten. Zijn poging verdwijnt in het zijnet.
26'
De gasten kruipen uit de schulp. Kastaneer zet twee tegenstanders op het verkeerde been en speelt naar Caenepeel. De Belg krijgt geen controle over de bal en NAC weet weg te werken.
23'
Ook NAC Breda meldt zich weer eens voor het doel van de bezoekers. Divine Naah probeert het van afstand maar Swinkels heeft geen problemen met de schuiver van de middenvelder.
22'
Grote kans voor FC Eindhoven! Caenepeel zet Gorter te kijk en geeft een prima voorzet aan Kastanaar. De aanvaller verzuimt van dichtbij de gelijkmaker binnen te knikken.
20'
Kastaneer speelt met vuur! De aanvaller van FC Eindhoven gaat hard door op Ars en mag niet klagen met al geel op zak.
18'
Daar is FC Eindhoven dan eindelijk. Anthony van den Hurk probeert doelman Ten Rouwelaar te verrassen met een omhaal. Kenny van der Weg maakt het gevaar direct onschadelijk.
17'
Het is zowaar even rustig in Breda. Iedereen moet even bijkomen van een heet eerste kwartier.
13'
En daar ligt er weer een. Donny Gorter zegt te zijn geraakt door Jinty Caenepeel. De Belg van FC Eindhoven is de gebeten hond bij de spelers en supporters van NAC. De jongeling ontsnapt aan een kaart.
12'
Ars denkt de 2-0 te maken op aangeven van Seuntjens. Scheidsrechter Manschot heeft echter een overtreding gezien op Milan Massop. Vooralsnog geen 2-0 voor NAC!
11'
De vlam in de pan in Breda! FC Eindhoven-doelman Swinkels is woedend op Seuntjens en maakt dat duidelijk in woord en gebaar.
9'
Gele kaart voor Gervane Kastaneer (FC Eindhoven)
Ook Gervane Kastaneer kan zich melden bij de arbiter. De jongeling maakt zich wel heel druk tegenover Danny Verbeek en krijgt ook een gele kaart.
9'
Gele kaart voor Mats Seuntjens (NAC Breda)
De eerste kaart van de wedstrijd is voor Mats Seuntjens. De aanvaller van NAC gaat hard door op doelman Swinkels en gaat in het boekje van scheidsrechter Manschot.
6'
NAC gaat direct op zoek naar de 2-0. Doelpuntenmaker Matić dribbelt door de Eindhovense verdediging en verdient een hoekschop. De corner levert niets op.
4'
Een bliksemstart van de gastheren uit Breda. De bezoekers uit Eindhoven krijgen amper tijd om adem te halen in het kolkende Rat Verlegh Stadion.
1'
Doelpunt voor NAC Breda, 1:0 door Uroš Matić
Daar is de goal al! FC Eindhoven krijgt de bal niet weg, Sjoerd Ars legt de bal panklaar voor Uroš Matić die van dichtbij binnenschiet. 1-0!
1'
NAC Breda en FC Eindhoven gaan vanmiddag in een onderling duel uitmaken welke Brabantse ploeg naar de finale van de play-offs gaat. De Bredanaars willen graag na een jaar afwezigheid terugkeren in de Eredivisie terwijl FC Eindhoven graag wil stunten in het Rat Verlegh Stadion. De bezoekers hebben in ieder geval de beste uitgangspositie. Afgelopen vrijdag wonnen de Eindhovenaren in eigen huis met 1-0. De 19-jarige aanvaller Gervane Kastaneer kroonde zich tot matchwinner door in de tweede helft op fraaie wijze de enige treffer van de avond aan te laten tekenen. NAC Breda moet opletten voor de huurling van ADO Den Haag, want ook vandaag start hij in de basis.

Belgen veroveren Eindhoven
FC Eindhoven eindigde op een knappe vierde plek in de Jupiler League. Dat is mede te danken aan de inbreng van enkele Belgische talenten. In totaal staan er elf Belgen onder contract in het Jan Louwers Stadion. Ook vandaag zal het elftal van trainer Mitchell van der Gaag voor een groot deel gevuld zijn met Belgen. Liefst zes van de elf zullen hun opwachting maken in Breda. Vooral Jinty Caenepeel en Jari Vandeputte zullen goed in de gaten worden gehouden door de Bredanaars.

Directe terugkeer?
NAC Breda degradeerde vorig seizoen naar de Jupiler League en wil graag zo snel mogelijk terugkeren. Onder leiding van trainer Marinus Dijkhuizen eindigde de ploeg derde achter Sparta Rotterdam en VVV-Venlo. De fans in Breda verheugen zich al op een confrontatie met rivaal Willem II in de finale. Dan moeten de Tilburgers eerst nog even Almere City FC afschudden en zal De Parel van het Zuiden een 1-0 achterstand om moeten buigen.

Om 14:30 uur zal scheidsrechter Jeroen Manschot het beginsignaal geven in het Rat Verlegh Stadion. Bekijk de opstellingen van beide ploegen alvast onder het kopje wedstrijddetails. Fijne wedstrijd!