1 : 0 Torinfos in de Ticker Chris Smalling 23. / Kopbal  (Daley Blind)
2 : 0 Torinfos in de Ticker Mata 37. / Schot met links  (Jesse Lingard)
3 : 0 Torinfos in de Ticker Marcus Rashford 40. / Schot met rechts  (Mata)
4 : 0 Torinfos in de Ticker Paul Pogba 42. / Kopbal  (Daley Blind)
4 : 1 Torinfos in de Ticker Demarai Gray 59. / Schot met rechts  (Daniel Amartey)

90'
Na de ijzersterke eerste helft nam United flink gas terug. Het hoogtepunt kwam van Demarai Gray, die een fantastische aansluitingstreffer maakte. De thuisploeg stelde de tweede helft flink teleur, maar wint wel.
90'
90'
De wedstrijd is een beetje dood gebloed. United liet heel weinig zien in de tweede helft, waardoor er geen monsterscore kwam. Het mooiste doelpunt van de middag kwam zelfs van de bezoekers, dankzij de fantastische knal van Gray.
87'
Wissel in bij Manchester United -> Ashley Young
87'
Wissel uit bij Manchester United -> Mata
85'
Zlatan blijft zoeken naar zijn doelpunt, maar het zit er vooralsnog niet in. Het schot van de spits komt recht in de handen van Zieler. Het tempo van United is te laag om tot uitgespeelde kansen te komen.
84'
De gepasseerde Wayne Rooney mag nog een kleine tien minuten meedoen. Marcus Rashford is naar de kant gehaald. Rashford, maker van de 3-0, was heel dreigend, maar ook slordig.
83'
Wissel in bij Manchester United -> Wayne Rooney
83'
Wissel uit bij Manchester United -> Marcus Rashford
82'
Vlijmscherpe voorzet van Gray kan net niet worden binnengelopen. Leicester was hier dicht bij een tweede een treffer, maar niemand anticipeerde op de goede voorzet.
79'
Mourinho ziet de controle steeds meer wegzakken, waardoor hij een controleur in de ploeg brengt. Michael Carrick moet ervoor zorgen dat United de wedstrijd rustig kan uitspelen. Jesse Lingard verlaat het veld.
78'
Wissel in bij Manchester United -> Michael Carrick
78'
Wissel uit bij Manchester United -> Jesse Lingard
77'
Gray met weer een lekkere trap! De Gea moet gestrekt naar de kruising als Gray het doel onder vuur neemt. Zowel de poging als de redding zijn zeer fraai.
74'
Gele kaart voor Danny Simpson (Leicester City)
Rashford versnelt langs Simpson, waarna de back een tackle inzet. Simpson is overduidelijk te laat en de gele kaart is niet meer dan terecht.
72'
Schot van Ander Herrera uit de tweede lijn vliegt hoog over het doel van Zieler. De controleur speelt een sterke wedstrijd, maar is niet zo bepalend. Deze knal maakt Zieler niet bang.
68'
King met een enorme kans! Een geweldige aanval van Leicester komt uit bij invaller King. De aanvaller staat helemaal vrij, maar schiet de bal recht in de handen van doelman De Gea.
66'
Zlatan dicht bij zijn treffer! Lingard breekt door op rechts en legt de bal terug op de Zweed. Ibrahimović schiet vanaf de rand van het strafschopgebied prima in, maar de redding van Zieler is geweldig.
66'
Doelman De Gea heeft nog geen enkele redding kunnen verrichten. Leicester kreeg wel wat mogelijkheden, maar geen enkel schot belandde tussen de palen, tot de knal van Gray. De poeier van de invaller vloog in de kruising en de Spaanse doelman was compleet kansloos.
64'
Goede aanval van United! Valencia breekt door op rechts en legt de bal laag terecht op Lingard. De jongeling schiet wel hard, maar ook over.
63'
United is van slag Na de fantastische treffer van Gray zet Leicester aan en heeft de thuisploeg het zwaar.
62'
Wissel in bij Leicester City -> Jeffrey Schlupp
62'
Wissel uit bij Leicester City -> Marc Albrighton
60'
Doelpunt voor Leicester City, 4:1 door Demarai Gray
Wat een fenomenaal doelpunt! Demarai Gray dribbelt naar binnen en haalt verwoestend uit. De Gea is compleet kansloos als de bal in de kruising vliegt!
59'
Bij de galavoorstelling van United in de eerste helft, was een opvallend kleine rol weggelegd voor Zlatan Ibrahimović. De spits moet het vooral hebben van zijn fysieke kracht, maar datzelfde geldt voor directe tegenstander Wes Morgan.
56'
Het tempo ligt flink wat lager dan in de eerste helft. Leicester probeert de schade enigszins beperkt te houden, terwijl United niet meer met krachten wil strooien.
52'
Pogba speelt een fantastische wedstrijd. De recordaankoop is heer en meester op het middenveld en strooit met goede passes.
50'
Gele kaart voor Robert Huth (Leicester City)
Huth pakt de sterk spelende Pogba hard aan. De verdediger is veel te laat en krijgt terecht de gele prent.
47'
Claudio Ranieri spaart sterspelers Jamie Vardy en Riyad Mahrez. De wedstrijd is gelopen en Leicester zal de schade beperkt willen houden, ook fysiek.
46'
46'
Wissel in bij Leicester City -> Andy King
46'
Wissel uit bij Leicester City -> Jamie Vardy
46'
Wissel in bij Leicester City -> Demarai Gray
46'
Wissel uit bij Leicester City -> Riyad Mahrez
45'
Het geplaagde Manchester United snoert alle criticasters de mond. Na een gelijkwaardige openingsfase was Manchester United na de 1-0 van Chris Smalling compleet los. Leicester City kreeg alle hoeken van het veld te zien, met doelpunt van Juan Mata, Marcus Rashford en Paul Pogba: 4-0!
45'
44'
Leicester City deed tot de openingstreffer heel aardig mee. Nu wordt het compleet overlopen door United, dat vol gas over de bezoekers heen dendert.
42'
Doelpunt voor Manchester United, 4:0 door Paul Pogba
Wat een afslachting! Weer een assist voor Blind! Paul Pogba kopt de hoekschop van de Nederlander prachtig tegen de touwen.
40'
Doelpunt voor Manchester United, 3:0 door Marcus Rashford
Dit wordt een afslachting van Leicester! Weer een hoofdrol van Blind! Zijn hoekschop is ontzettend slim genomen. De corner komt bij de eerste paal, waar Mata de bal voorzet. Rashford hoeft alleen maar binnen te tikken. Leicester City wordt te kijk gezet!
38'
Met deze fantastische aanval snoert United de criticasters de mond. De bal ging van voet tot voet, wat resulteerde in een fraaie treffer van Mata.
37'
Doelpunt voor Manchester United, 2:0 door Mata
Geweldig doelpunt van Mata! Een fenomenale aanval van United komt via Lingard uit bij Mata. De Spanjaard schiet met links fraai raak.
35'
Blind speelt echt een ijzersterke wedstrijd als linksback. Verdedigend staat hij zijn mannetje en ook aanvallend was Blind beslissend met een assist.
32'
De tweede treffer van United hangt in de lucht. De ploeg zet Leicester met de rug tegen de muur en hanteert een hoog baltempo.
28'
United trapt het gaspedaal in en Leicester heeft het zwaar. Na de openingstreffer van Smalling had de score moeten worden verdubbeld. De wedstrijd kent een ongekend hoog tempo.
27'
Fenomenale bal van Pogba! De wedstrijd is compleet los! Zlatan moet de 2-0 maken, maar jaagt de bal over. Pogba zet de spits met een wippertje vrij voor Zieler, maar uit de draai jaagt Ibrahimović de bal over. De gruwelijke steekpass van Pogba had een beter lot verdiend.
26'
Pogba hangt prachtig in de lucht en kopt de bal terug op Rashford. Hij probeert het met een omhaal, maar Leicester is er niet van onder de indruk. De bal gaat hoog over.
25'
Wat een kans voor Rashford! Een fantastische counter van United komt bij Zlatan uit, die met een prachtige pass Rashford alleen voor de keeper zet. De aanname is slecht en de jongeling schiet de bal heel wild huizenhoog over. Dit had hem moeten zijn!
24'
Het doelpunt van de thuisploeg komt in een fase waarin de ploeg het heel zwaar had. De beste mogelijkheden waren voor The Foxes, maar United komt op voorsprong.
23'
Doelpunt voor Manchester United, 1:0 door Chris Smalling
Blind sleept er een hoekschop uit, die hij zelf trapt. De Nederlander legt de bal perfect voor de goal. Chris Smalling zet zijn hoofd tegen de bal en kopt United op voorsprong!
21'
José Mourinho heeft zich inmiddels bij de zijlijn gemeld. De Portugese manager ziet ook dat zijn ploeg het zwaar heeft.
19'
United wordt slordiger, wat de bezoekers in de kaart speelt. Leicester schakelt telkens razendsnel om, maar de counters zijn nog te onnauwkeurig.
17'
Kansenregen voor Leicester City! Danny Drinkwater kan volledig vrij uithalen van de rand van het strafschopgebied. Meerdere spelers van United gooien zich ervoor, waarna ook Daniel Amartey het probeert. Opnieuw blokken spelers de inzet, waarna Robert Huth de bal huizenhoog over schiet. Drie maal is geen scheepsrecht.
16'
Opvallend is de marginale rol van Paul Pogba. De middenvelder loopt met een enorm prijskaartje om zijn nek, maar is nog totaal niet in de strijd voorgekomen.
13'
IJzersterke fase van de bezoekers! Albrighton slingert de bal voor, Slimani wil de bal met de borst terugleggen op de instormende Mahrez, maar Smalling kan net op tijd verdedigen. Leicester kruipt steeds meer uit de schulp, wat een leuke openingsfase oplevert!
10'
En daar was een goede mogelijkheid van Leicester City! Antonio Valencia laat zich in de opbouw aftroeven door Marc Albrighton. Islam Slimani stond helemaal vrij voor de doelman David de Gea, maar de voorzet van Albrighton was erg slecht.
9'
De thuisploeg is veel sterker begonnen de Leicester City. Zlatan kan opstomen richting doel en wil met een steekpass Rashford vrij zetten voor Zieler. De pass is echter net wat te hard en de doelman is op tijd. United wil de criticasters duidelijk de mond snoeren!
7'
Zlatan laat zich voor het eerst zien! United maakt het spel en zet de defensie van de bezoekers continu onder druk. Een voorzet van Mata kan uit de kluts worden gevolleerd door Ibrahimović, maar de inzet van de Zweed gaat over.
6'
Typische versnelling van Rashford! De linksbuiten dribbelt naar binnen, bereikt het strafschopgebied, maar Wes Morgan is er op tijd bij om op te ruimen.
4'
Blind met het eerste schot van de wedstrijd. De inzet uit de tweede lijn gaat ruim over. Doelman Ron-Robert Zieler schrikt er niet van.
2'
Daley Blind staat als linksback en heeft daardoor als directe tegenstander te maken met Riyad Mahrez. Het eerste duel is gewonnen door de Nederlander.
1'
Juan Mata zal spelen in de rug van Zlatan Ibrahimović. De snelle Jesse Lingard en Marcus Rashford moeten de spits bedienen.
1'
Manchester United heeft afgetrapt. We zijn los!
1'
De mannen betreden het veld, de wedstrijd staat op het punt van beginnen!
Daley Blind start zaterdagmiddag in de basis tegen Leicester City. De verdediger werd tegen Watford uit de basis gehouden, maar is weer terug in het hart van de defensie. Opvallende afwezige is Wayne Rooney.

Rooney werd na de slechte serie van United flink bekritiseerd. Manager José Mourinho nam het op voor zijn aanvoerder, maar zet Rooney nu wel op de bank. Jongeling Marcus Rashford is zijn vervanger.

Ook Jesse Lingard krijgt een kans in de basisploeg van Mourinho. Zo heeft de Portugees na de drie opeenvolgende nederlagen tegen Manchester City, Watford en Feyenoord voor flink wat wijzigingen gezorgd tegen opzichte van het laatste competitieduel, tegen Watford. Memphis Depay hoeft zich geen illusies te maken, hij zit op de tribune.

De bezoekers uit Leicester beginnen met dezelfde basisopstelling als in de gewonnen wedstrijd tegen Burnley (3-0). Dat betekent dat de aanval bestaat uit Islam Slimani en Jamie Vardy. Het spitsenduo wordt vanaf de flanken ondersteunt door Riyah Mahrez en Marc Albrighton. Zomeraankoop Slimani liet zich vorige week zien met twee doelpunten.
Op Old Trafford staat de topper tussen Manchester United en Leicester City op het programma. De druk op beide teams is groot, nadat ze de competitie matig zijn gestart. Kampioen Leicester City hield de ploeg grotendeels bij elkaar, maar staat op een teleurstellende elfde plaats. Manchester United verloor al twee competitieduels op rij en moet in eigen huis winnen van The Foxes. De aftrap van deze cruciale ontmoeting in de Premier League is om 13.30 uur en hier LIVE te volgen. De opstellingen van beide ploegen zullen ongeveer een uur voor de aftrap verschijnen bij de wedstrijddetails. Mijn naam is Pim Westenberg en ik zal de wedstrijd op de voet volgen.

United kan zich geen fouten permitteren
Voor United is niets anders dan een overwinning gewenst in eigen huis. Na een sterke competitiestart, loopt het de laatste weken zeer stroef. De dramatische reeks met nederlagen tegen Manchester City, Feyenoord en Watford werd woensdag onderbroken met een moeizame overwinning op Northampton Town. De druk op Manchester United en José Mourinho neemt toe, waardoor er gewonnen moet worden om bovenin mee te blijven draaien.

Scheidsrechter Mike Dean draagt een extra druk met zich mee. De schuld van de tegenvallende resultaten werd door Mourinho bij de arbitrage gelegd. United leed twee competitienederlagen op rij, waarna beide keren de arbitrage als schuldige werd aangewezen. Ook na het duel met Feyenoord moest de scheidsrechter eraan geloven. Bij een derde competitienederlaag op rij zal Mourinho de schuld toch echt vooral bij zijn eigen ploeg moeten leggen.

Of United met Nederlanders aan de aftrap staat, is nog maar zeer de vraag. Daley Blind kende een sterke seizoenstart, maar ging niet vrijuit bij de nederlaag tegen Manchester City. In het daaropvolgende duel met Watford kwam Blind niet in actie, terwijl de centrale verdediger ook tegen Feyenoord op de bank moest plaatsnemen. Toen het tweede team van United in de League Cup tegen Northampton Town mocht opdraven, mocht Blind wel starten. De Oranje-international heeft wel goede hoop op speeltijd, terwijl Memphis Depay zich zeer waarschijnlijk niet op hoeft te maken voor speelminuten. De buitenspeler mocht onder Mourinho één keer in de basis starten, ook tegen Northampton Town. Het vertrouwen in Depay is zeer broos in Manchester.

Leicester City weer op de weg terug
Leicester City verraste vriend en vijand door vorig seizoen het kampioenschap te behalen, maar heeft dat succes nog niet kunnen doortrekken naar het nieuwe seizoen. De seizoenstart was zeer matig, maar de ploeg van Claudio Ranieri is weer op de weg terug. In de competitie werd afgetekend gewonnen van Burnley (3-0) en in de Champions League werd Club Brugge verslagen (0-3). In de League Cup werd Leicester wel uitgeschakeld, maar Chelsea had daar een verlenging voor nodig. Bij een overwinning in het Theatre of Dreams, gaat de ploeg zelfs over Manchester United heen op de ranglijst en draait het weer helemaal mee in de race voor een Champions League-ticket.

Na het ongekende succes met de titel, bleef de kampioensploeg grotendeels intact. Kuitenbijter N’Golo Kanté vertrok naar Chelsea, terwijl sterren als Jamie Vardy, Riyad Mahrez en Kasper Schmeichel de ploeg trouw bleven. Islam Slimani en Achmed Musa kwamen als toptransfers naar het King Power Stadium, waardoor er een goed geraamte staat voor de clash met Manchester United.