07.05.2014 09:00

Spelersvrouw van de Maand: Wanda Nara

Het liefdeskoppel Wanda Nara (l.) en Mauro Icardi (r.). (13-1-2014)
Het liefdeskoppel Wanda Nara (l.) en Mauro Icardi (r.). (13-1-2014)

Ach, wat zijn ze toch lief samen. Wanda Nara en Internazionale-aanvaller Mauro Icardi. Best een leuk koppel hoor, maar hoe dit stelletje bij elkaar is gekomen is eigenlijk ‘not done’.

Wanda Nara werd geboren op 9 december 1986 te Buenos Aires, Argentinië. Wanda is in Argentinië bekend als model en heeft net als ‘grootheden’ als Paris Hilton en Kim Kardashian haar eigen sekstape. De 27-jarige Wanda heeft twee kinderen, maar de 21-jarige Mauro Icardi is niet de vader. De vader van haar twee kinderen is Maxi López. En daar begint het smeuïge verhaal. Wanda trouwde op 23 mei 2008 met de Argentijnse spits, die in het verleden voetbalde voor onder meer FC Barcelona en AC Milan. Vanaf de zomer 2012 is de 30-jarige López actief voor Sampdoria, waar hij Icardi leerde kennen. De twee Argentijnen werden beste vrienden in Genoa, maar lang zou die vriendschap niet duren.

Aangezien López en Icardi het goed met elkaar konden vinden, kwamen beide heren natuurlijk regelmatig bij elkaar over de vloer. Icardi leerde zodoende Wanda kennen. Het tweetal klikte kennelijk dusdanig dat Wanda besloot López te dumpen voor Icardi. Iets dat López nog altijd niet heeft verwerkt. Wanda is sinds 2013 verloofd met Icardi. De 21-jarige aanvaller vertrok overigens afgelopen zomer bij Sampdoria. Icardi werd gecontracteerd door Internazionale. López en Icardi strijden dus niet meer zij aan zij, maar tegen elkaar.

Op 13 april 2014 kwamen López en Icardi elkaar tegen op het voetbalveld. Internazionale moest op bezoek bij Sampdoria en zowel Lopez als Icardi begon in de basis. Tijdens het traditionele handjes schudden trok López zijn hand in, op het moment dat Icardi zijn oude vriend een hand wilde geven. López, nog steeds boos over het feit dat Icardi zijn vriendin heeft afgepakt, keek de andere kant op en deed alsof zijn neus bloedde. Erg onder de indruk was Icardi niet. De jonge Argentijn scoorde al na dertien minuten de openingstreffer. Internazionale won dat duel met 4-0 en de 21-jarige international was tweemaal trefzeker. Het is misschien ‘not done’ om de vriendin van je collega en goede vriend af te pakken. Het zorgt wel voor een mooi verhaal, daardoor is Wanda Nara deze maand de Voetbal.com Spelersvrouw van de Maand.

Door: Jurre Hermans

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner