22.02.2015 14:06

Streppel en De Boer gooien opstelling om

Lasse Schöne met de bal aan de voet tijdens Ajax - AZ Alkmaar. (05-02-2015)
Lasse Schöne met de bal aan de voet tijdens Ajax - AZ Alkmaar. (05-02-2015)

Zowel Jurgen Streppel als Frank de Boer heeft ervoor gekozen om de basisopstelling flink te wijzigen ten opzichte van de laatste wedstrijd. Streppel heeft zijn elftal op maar liefst vier plaatsen gewijzigd, De Boer op drie posities.

Robbie Haemhouts ontbreekt bij Willem II nog met een lichte hamstringblessure en wordt vervangen door Ali Messaoud. De overige wijzigingen bij Willem II lijken vooral tactisch van aard te zijn. Zo moet Robert Braber zijn plaats op het middenveld weer afstaan aan Wiljan Pluim en kiest streppel in de voorhoede voor Jerson Cabral in plaats van Terell Ondaan. Tot slot wordt Dries Wuytens vervangen door Freek Heerkens.

Bij Ajax keert Niklas Moisander weer terug in de basis, waardoor Nicolai Boilesen op de bank belandt. De Boer gaf eerder al aan van wedstrijd tot wedstrijd te bekijken wie er zal spelen, aangezien beide spelers niet in hun beste vorm verkeren. De terugkeer van Moisander betekent waarschijnlijk dat Nick Viergever weer verhuist naar de linksbackpositie. Daarnaast is er vanmiddag in de basis ook geen plaats voor Ricardo Kishna, zijn plaats wordt ingenomen door Lasse Schöne, wat betekent dat Arek Milik opnieuw de spitspositie in mag vullen. Tot slot is Thulani Serero niet fit genoeg om vandaag te starten, hij zit wel op de bank, maar Daley Sinkgraven neemt zijn basisplaats over.

De wedstrijd is vanaf 14.30 hier te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner