22.03.2015 12:15

Bosz blikt vooruit: "We kunnen nog veel beter"

Vitesse won zaterdagavond op simpele wijze van Go Ahead Eagles, maar trainer Peter Bosz, die volgend seizoen ook onder contract staat bij de Arnhemmers, was niet geheel tevreden met het spel van zijn ploeg.

"In de eerste helft kregen we al zoveel mogelijkheden om er snel vanaf te komen, daar zijn we heel slordig mee omgesprongen. We kunnen wat dat betreft veel beter", vertelt de in Apeldoorn geboren oefenmeester na de wedstrijd voor de camera van FOX Sports.

"Een ploeg die niet van zelfvertrouwen blaakt moet je vanaf het begin onder druk zetten. Dat hebben we grotendeels goed gedaan", belicht Bosz ook de positieve kant van het spel van zijn ploeg. Vitesse kwam in de vijfde minuut al op een 0-1 voorsprong, na een mislukte variant op een corner van Go Ahead Eagles.

Door de overwinning kroop Vitesse dichter naar de derde plek in de Eredivisie toe. Concurrent AZ won ook, maar beide ploegen zullen naar Feyenoord - PSV kijken of de Rotterdammers duur puntverlies leiden tegen de koploper van de Eredivisie.