25.03.2015 19:39

Koeman mist doelman de rest van het seizoen

Southampthon Ronald Koeman (r.) baalt duidelijk op de foto. Arsène Wenger (l.) van Arsenal kijkt wat serieuzer . (01-01-2015)
Southampthon Ronald Koeman (r.) baalt duidelijk op de foto. Arsène Wenger (l.) van Arsenal kijkt wat serieuzer . (01-01-2015)


Ronald Koeman moet een flinke tegenvaller zien te slikken. Zijn doelman Fraser Forster zal dit seizoen niet meer in actie komen voor Southampton. Hij is namelijk zwaar geblesseerd. 

Het gebeurde in het duel tegen Burnley (2-0 winst). Forster kwam in botsing met Burnley-speler Sam Vokes. Daardoor brak hij zijn knieschuif. De club heeft bevestigd dat Forster geopereerd is en dit seizoen niet meer in actie komt.
"Southampton Football Club kan bevestigen dat Fraser Forster met succes is geopereerd aan zijn knie na het gewonnen duel van afgelopen zaterdag tegen Burnley", aldus het statement. "Op lange termijn wordt verwacht dat Forster de komende tijd de nadelige effecten van de operatie zal ondervinden. De medische staf van de club verwacht dat hij volledig herstelt."
Voor Fraser Forster en Engeland is het een extra domper. Forster was opgeroepen voor bondscoach Roy Hodgson om te keepen in de interlands tegen Litouwen en Italië. Hij wordt nu vervangen door Rob Green.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner