07.05.2015 09:03

'Italiaanse belangstelling voor Tighadouini'

Santiago Arias (l.) verkijkt zich op een schijnbeweging van Adnane Tighadouini en moet in de achtervolging. (03-02-2015)
Santiago Arias (l.) verkijkt zich op een schijnbeweging van Adnane Tighadouini en moet in de achtervolging. (03-02-2015)

Adnane Tighadouini is hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste maanden bij NAC Breda. Onlangs gaf hij aan zich volledig op NAC te focussen, maar achter de schermen wordt er hard getrokken aan de aanvaller. 

De vleugelaanvaller is bezig aan een uitstekend seizoen. Hij scoorde al elf keer in 31 competitiewedstrijden. De prestaties van Tighadouini zijn niet alleen in Nederland opgevallen. Volgens Voetbal International is er namelijk ook belangstelling vanuit het buitenland. Een zegsman van NAC zou onlangs hebben laten weten dat er een club uit Italië geïnteresseerd is in de vleugelaanvaller.

Het zou gaan om Udinese. Een vertrek naar het buitenland ligt echter niet voor de hand. De Marokkaanse Nederlander geeft namelijk de voorkeur aan een transfer naar de (sub)top van Nederland. Tighadouini hoopt tijdens de laatste wedstrijden Ajax, PSV, Feyenoord, FC Twente of AZ Alkmaar te overtuigen van zijn kwaliteiten. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner