01.05.2015 19:14

Tighadouini: "Ik focus me volledig op NAC"

NAC Breda-uitblinker Adnane Tighadouini moet zijn ploeg op sleeptouw nemen in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. (25-04-2015)
NAC Breda-uitblinker Adnane Tighadouini moet zijn ploeg op sleeptouw nemen in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. (25-04-2015)

Adnane Tighadouini is na de zomer waarschijnlijk niet meer te bewonderen bij NAC Breda. De 22-jarige buitenspeler is bezig aan een sterk seizoen en dat is ook andere clubs opgevallen. Tighadouini zegt zich op dit moment echter niet bezig te houden met een eventuele transfer.

In het programma FC Onder Ons van Omroep Brabant vertelt de oud-Vitessenaar dat hij zich nu focust op zijn huidige club. "We zijn met NAC bezig aan een lastig seizoen. Vooral in de eerste helft van het seizoen viel het flink tegen. De laatste maanden zijn we een stuk beter bezig. Het is nu zaak om ons te handhaven. En we geloven erin dat dat gaat lukken." De club uit Breda staat zestiende en heeft een achterstand van drie punten op nummer vijftien Excelsior.

Tighadouini weet dat er een aantal clubs achter hem aanzitten, maar niet om welke ploegen het gaat. "Ik heb mijn zaakwaarnemer verboden om namen door te geven. Ik focus me volledig op NAC", zegt de buitenspeler. "Die club wil ik in de Eredivisie houden. Daarna kijken we verder."

Naar eigen zeggen is Tighadouini in ieder geval toe aan een nieuwe club. "Ik heb het idee dat ik klaar ben voor de volgende stap", aldus de aanvaller. In anderhalf seizoen speelde hij veertig Eredivisie-wedstrijden voor NAC Breda, waarin hij twaalf keer trefzeker was.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner