12.05.2015 22:15

Feyenoord stelt de opvolger van Makaay aan

De Kuip, het stadion van Feyenoord Rotterdam. (08-03-2015)
De Kuip, het stadion van Feyenoord Rotterdam. (08-03-2015)

De A1 van Feyenoord wordt volgend seizoen getraind door Marcel Koning. De oud-voetballer van FC Den Haag, NEC en NAC Breda volgt daarmee Roy Makaay op, die een andere functie heeft gekregen binnen de Rotterdamse club.

Makaay stond de afgelopen twee seizoenen aan het roer bij het hoogste jeugdelftal van Feyenoord. De oud-aanvaller gaat echter aan de slag met de spitsen van het eerste elftal en zal zich ook bij de beloften van de Rotterdammers voegen.

"Dit is voor mij een mooie stap en ik ben zeer vereerd dat ik vanaf volgend seizoen bij het hoogste jeugdelftal van Feyenoord aan de slag ga", reageert Koning, die tot bijna tweehonderd wedstrijden in de Eredivisie kwam, verheugt op de clubwebsite van de ploeg.

Koning was de afgelopen jaren ook al jeugdtrainer bij Feyenoord, maar toen had hij de B2 onder zijn hoede. Met die ploeg werd hij twee keer achter elkaar kampioen. "Als het goed is zie ik komend seizoen een aantal jongens terug die ik vorig seizoen bij B2 in de ploeg had, dat is een leuke bijkomstigheid. Ik kijk uit naar komend seizoen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner