26.07.2015 14:57

Drenthe en Owusu vertrekken niet naar Zwolle

Royston Drenthe (r.) probeert Stephen Gleeson (l.) af te schudden tijdens de wedstrijd Birmingham City - Sheffield Wednesday. (16-09-2014)
Royston Drenthe (r.) probeert Stephen Gleeson (l.) af te schudden tijdens de wedstrijd Birmingham City - Sheffield Wednesday. (16-09-2014)

Royston Drenthe en Quincy Owusu-Abeyie hoeven niet meer te rekenen op een overgang naar PEC Zwolle. Trainer Ron Jans is blij met de huidige selectie en geeft aan dat een transfer niet meer aan de orde is.

PEC huurde Queensy Menig van AFC Ajax en daar is Jans zeer content mee. RTV Oost vroeg de trainer of daardoor een overgang van Drenthe en/of Abeyie van de baan is door de komst van Menig. Jans antwoordde duidelijk: "Dat lijkt me wel."

Drenthe wil zijn contract afkopen bij het Turkse Erciyesspor en bij een ploeg voetballen waar hij zijn carrière weer een boost kan geven. De linkspoot had daarbij PEC Zwolle in gedachte. De eerste gesprekken verliepen positief, maar nu Zwolle Menig heeft lijkt Drenthe verder te moeten zoeken naar een nieuwe club.

Datzelfde geldt voor Quincy Owusu-Abeyie. De speler wil zich in de Eredivisie in de kijker spelen, maar is momenteel clubloos. De speler zit al sinds februari 2015 zonder club. Zijn laatste ploeg was het Portugese Boavista. Eerder flirtte hij nadrukkelijk met een terugkeer naar de Eredivisie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner