22.07.2015 16:14

PEC Zwolle blijft hopen op drietal spelers

Royston Drenthe schiet de bal richting het doel tijdens Sheffield Wednesday - Cardiff City in de Championship. (27-09-14)
Royston Drenthe schiet de bal richting het doel tijdens Sheffield Wednesday - Cardiff City in de Championship. (27-09-14)

PEC Zwolle heeft drie duidelijke versterkingen op het oog. Royston Drenthe, Quincy Owusu-Abeyie en Warner Hahn. Ron Jans hoopt ze alledrie te binden aan de club.

Onlangs gingen de Zwollenaren met Drenthe in gesprek en dat was positief. Hoewel het nog niet tot een definitieve transfer is gekomen, snapt Jans wel waarom ze bij PEC Zwolle uitkomen. "We zijn echt een club die is groot geworden met kneusjes", zegt hij met een grote lach tegen FOX Sports. Vervolgens legt hij uit wat hij bedoelt. "Spelers die bij andere clubs geen kans hebben gekregen of bijvoorbeeld niet goed genoeg werden bevonden."

Drenthe en Owusu-Abeyie willen bij PEC de loopbaan weer een positieve boost geven. "De grillige carrière van Royston en Quincy zorgt ervoor dat ze voor ons haalbaar zijn", aldus Jans. "Bij PEC Zwolle kun je lekker voetballen, dat imago hebben we opgebouwd. En dat is natuurlijk hartstikke fijn."

De komst van doelman Warner Hahn heeft hij nog niet uit zijn hoofd gezet, maar de trainer acht de kans dat hij op huurbasis naar PEC vertrekt zeer klein. "We horen niks van Feyenoord. Erwin Mulder is daar al weg en Warner zelf zegt ook dat hij het goed naar zijn zin heeft. De deur voor hem staat open, maar we moeten serieus nadenken over alternatieven", zegt hij tegen Voetbal International.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner