27.07.2015 19:01

Oude bekende duikt op bij FC Twente

Al vroeg in de wedstrijd mist Ninos Gouriye een flinke kans. De aanvaller van Excelsior baalt en faalt opzichtig. (11-04-2015)
Al vroeg in de wedstrijd mist Ninos Gouriye een flinke kans. De aanvaller van Excelsior baalt en faalt opzichtig. (11-04-2015)

Ninos Gouriye traint voorlopig mee met Jong FC Twente om zijn conditie op peil te houden. De geboren Tukker zit momenteel zonder club nadat zijn contract bij ADO Den Haag afliep en niet werd verlengd.

Gouriye komt uit de jeugdopleiding van de Tukkers en speelde drie duels in de hoofdmacht van FC Twente. Nadat hij bij de club uit Enschede niet doorbrak, vertrok hij naar streekgenoot Heracles Almelo. Zijn dienstverband bij Heracles duurde slechts een jaar waarna hij vertrok naar Den Haag. Ook zijn verblijf bij ADO was weinig succesvol. De club uit de Hofstad leende de aanvaller afgelopen seizoen uit aan Excelsior. Bij de Rotterdammers kwam hij tot 23 optredens waarin hij tweemaal scoorde.

Nu duikt Gouriye dus weer op bij de club waar het voor hem begon. Maandagavond speelt Jong FC Twente een oefenwedstrijd tegen Topklasser WKE uit Emmen. Bij dat duel zal Gouriye deel uitmaken van de Twentse selectie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner