25.08.2015 20:15

Álvaro Negredo in de spits bij Valencia

AS Monaco en Valencia CF hebben hun opstellingen voor het duel van vanavond flink omgegooid ten opzichte van afgelopen weekend. Bij AS Monaco zijn er maar liefst zeven wijzigingen, bij Valencia zijn dat er zes. Zowel trainer Leonardo Jardim van AS Monaco als Nuno van Valencia koos ervoor om belangrijke spelers rust te geven in de laatste competitiewedstrijd voor het belangrijke duel van vanavond.

Ten opzichte van het onderlinge duel van vorige week is er een stuk minder veranderd. Bij de Fransen worden Wallace en Elderson naar de bank verwezen. Daardoor is er ruimte in de basisopstelling voor Layvin Kurzawa en Nabil Dirar.

Ook bij Valencia zijn er ten opzichte van vorige week woensdag twee wijzigingen. Rodrigo de Paul wordt op het middenveld vervangen door Javi Fuego. Daarnaast geeft Nuno in de spits de voorkeur aan Álvaro Negredo boven Paco Alcácer. Álvaro Negredo werd deze zomer veelvuldig gelinkt met een vertrek uit Valencia, omdat hij maar op weinig speeltijd kon rekenen. Vanavond mag hij zich dus vanaf de aftrap laten zien.

Het duel kun je hier LIVE volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner