04.10.2015 10:59

Fans ADO Den Haag wachten spelersbus op

Rens van Eijden (l.) schuwt het duel niet als Dion Malone de bal heeft op het middenveld. (03-10-2015)
Rens van Eijden (l.) schuwt het duel niet als Dion Malone de bal heeft op het middenveld. (03-10-2015)

Voor de supporters van ADO Den Haag is de maat vol. De Residentieclub ging zaterdagavond weer onderuit en heeft in de afgelopen zeven wedstrijden nog geen overwinning geboekt. De fans van ADO Den Haag wachtten de spelersbus op na de wedstrijd tegen NEC.

Trainer Henk Fraser begrijpt de fans van zijn club wel. "Ik kan me dat helemaal voorstellen We kregen een cynisch applaus bij de bus en dat is niet meer dan terecht en begrijpelijk", stelt Fraser in het programma De Tafel van Kees van FOX Sports. 

"Het is een duidelijk signaal naar ons allemaal en het kan ook wel goed zijn voor deze groep. De spelers zien nu ook dat er heel wat mensen zij die behoorlijk wat geld uitgeven om naar Genemuiden of Nijmegen te komen en hun liefde vervolgens zien verliezen", doelt Fraser op de 1-4 nederlaag tegen NEC van afgelopen zaterdag en het bekerdebacle tegen de amateurs van SC Genemuiden.

De actie van de supporters is overigens zonder geweld verlopen. "Ik heb ze netjes te woord gestaan en na afloop kreeg ik nog een hand." De fans van ADO Den Haag kwamen tijdens de thuiswedstrijd van Excelsior al met een actie, waarbij ze pas in de twaalfde minuut op hun plek in het stadion gingen zitten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner