06.11.2015 11:26

Opgeleefde Bruns: "Ik had geen vertrouwen"

Thomas Bruns is dit seizoen een belangrijke pion in het Heracles Almelo van trainer John Stegeman, dat op een zeer verrassende vierde plaats staat in de Eredivisie. De middenvelder zegt in gesprek met De Stentor dat hij dicht tegen het niveau zit van zijn beste jaar.

"Dat was onder Peter Bosz. Daarna ging het flink naar beneden, twee jaar geleden. Ik wilde te graag, deed domme dingen. Ik wilde me overal mee bemoeien, ook met zaken waar ik me niet mee moest bemoeien. Ik had geen vertrouwen, kwam na een redelijke wedstrijd zonder uitleg op de bank. In die tijd waren er momenten dat ik liever in bed bleef liggen. Ik had er totaal geen zin in", herinnert Bruns zich.

Maar sinds Stegeman trainer is in Almelo, gaat het de goede kant op met de 23-jarige middenvelder. "We groeien eigenlijk samen. Dit seizoen drukt hij nog meer zijn stempel. We staan er samen echt wel bij stil dat we nu in een bijzondere situatie zitten", aldus Bruns. De middenvelder maakte dit seizoen één keer deel uit van het Team van de Week van Voetbal.com.

Heracles Almelo gaat zaterdag op zoek naar alweer de negende overwinning van het seizoen. De tegenstander die de Heraclieden treffen is PEC Zwolle.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner