12.11.2015 11:02

McClaren lovend: "Zijn houding is geweldig"

Newcastle United-trainer Steve McClaren is ontzettend blij met Siem de Jong. De Engelse trainer is vooral content met de houding van de 26-jarige oud-Ajacied.

"Zijn houding is geweldig en ik wil hem absoluut niet laten gaan", citeert Voetbal International de oefenmeester van Newcastle United. "Ik zie hem als belangrijke speler. Siem is een speler die zich nog moet aanpassen aan de Premier League. Die kans heeft hij vorig seizoen niet gehad, dus dat moet hij dit seizoen nog doen. Bovendien heeft hij veel pech gehad."

De Jong vertrok in de zomer van 2014 van Ajax naar Newcastle United, maar kwam wegens blessureleed nog amper aan spelen toe. Onlangs liet De Jong doorschemeren niet weg te willen bij Newcastle United, maar als speeltijd uitblijft wil hij zich graag laten verhuren. "Ik denk dat Siem een speler is die uiteindelijk zijn plek in het team wel gaat opeisen. Op dit moment is hij een impact player. Een speler die ik laat invallen om een zege te forceren. Hij lijdt nog onder het feit dat hij er een jaar uit is geweest."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner