22.11.2015 20:32

Ook Gustafson blij met eerste goals in de Kuip

Feyenoord-middenvelder Simon Gustafson schiet zijn ploeg naar een 1-0 voorsprong tegen FC Twente. Twente-doelman Joël Drommel is verslagen. (22-11-2015)
Feyenoord-middenvelder Simon Gustafson schiet zijn ploeg naar een 1-0 voorsprong tegen FC Twente. Twente-doelman Joël Drommel is verslagen. (22-11-2015)

Simon Gustafson zal de 5-0 overwinning op FC Twente niet snel vergeten, want de Zweed scoorde zijn eerste doelpunten voor de Rotterdammers in De Kuip. "Scoren in dit stadion, voor zoveel supporters, dat geeft een onbeschrijfelijk gevoel."

De middenvelder scoorde de 1-0 en 2-0 en was daar dus uiterst content mee, zeker omdat zijn broer en moeder op de tribune zaten. "Ik heb ze nog niet gesproken, maar ik weet zeker dat ze blij en trots zijn. Voor mijn broer was het de eerste keer dat hij erbij was bij een thuiswedstrijd. Mooi dat ze dit konden meemaken", geeft het talent aan op de officiële website van Feyenoord.

Zijn ploeg behaalde dus een prachtige 5-0 overwinning, maar met wat meer geluk had zijn ploeg nog een aantal doelpunten gemaakt. "Na een 5-0 zege mogen we niet klagen, maar we hadden misschien wel meer goals moeten maken. Helaas waren we in de tweede helft wat slordig, vooral in de eindfase. Een bijna perfecte dag dus, waar we zeker een goed gevoel aan kunnen overhouden", blikte hij terug op de wedstrijd.

Ook ploeggenoot Michiel Kramer scoorde zijn eerste doelpunt in eigen huis. Ook de aanvaller was hiermee ontzettend blij.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner