22.11.2015 17:08

Kramer blij met zijn eerste goal in de Kuip

Feyenoord heeft met 1-0 gewonnen van Ajax en dat is niet alleen feest voor de supporters, ook voor de fans. Michiel Kramer is ontzettend blij met de winstpartij op de eeuwige rivaal. (28-10-2015)

Michiel Kramer is blij met zijn allereerste doelpunt in het shirt van Feyenoord, gemaakt in de Kuip. Dat zij de boomlange aanvaller van de Rotterdammers zondagmiddag tegenover de camera's van Fox Sports. Kramer scoorde in het met 5-0 gewonnen duel tegen FC Twente de derde treffer van de wedstrijd. Zijn eerste in de Rotterdamse Kuip.

"Ik had hem gewoon nodig, zo simpel is dat", doelde Kramer op het uitblijven van een treffer in de thuishaven van Feyenoord. "ls je vier wedstrijden droog staat, dan komt er kritiek. Dan moet je scoren. Ik baalde de afgelopen weken een beetje van mijn spel, zeker in De Klassiekers tegen Ajax. Het speelde wel mee dat ik in De Kuip nog niet gescoord had. Ik denk dat ik nu over dat dode punt heen ben. Ik heb er toch zeventien jaar op moeten wachten", aldus de Feyenoord spits.

Feyenoord won op gemakkelijke wijze van FC Twente zondagmiddag. Nadat Simon Gustafson al tweemaal het netje had gevonden in de eerste helft, maakte Michiel Kramer binnen een paar seconden na aanvang van de tweede helft het derde doelpunt van de wedstrijd. Karim El Ahmadi maakte de vierde Rotterdamse treffer en het slotstuk was voor Bilal Başaçıkoğlu.