30.11.2015 13:30

Geblesseerde Fekir droomt van Barcelona

Nabil Fekir scheurde in september zijn voorste kruisband af tijdens een oefeninterland van Frankrijk, maar de aanvaller van Olympique Lyon is ondanks zijn blessureleed bijzonder ambitieus. Fekir droomt van een avontuur bij FC Barcelona.

"Mijn favoriete club is FC Barcelona, maar ik weet dat ik nog hard zal moeten werken om die droom uit te laten komen", aldus de Fransman tegenover L'Équipe. "Ik heb dit seizoen bovendien weinig gespeeld, dus het zou logisch zijn als ik nog een seizoen bij Olympique Lyon blijf. Maar als er clubs belangstelling tonen, dan is dat natuurlijk nog even afwachten."

"Ik heb heel veel dromen, maar daar is het nu nog te vroeg voor. Ik moet eerst maar eens terugkeren op het veld en mezelf in de kijker spelen bij Olympique Lyon. Dan zal er vanzelf een grote club komen. Ik focus me eerst volledig op mijn herstel."

De Fransman brak aflopen seizoen definitief door bij Olympique Lyon. Hij scoorde dertien treffers in 34 competitiewedstrijden. Fekir begon ook sterk aan het huidige seizoen door vier keer te scoren in vier wedstrijden, maar Fekir staat momenteel nog altijd langs de kant met een zware knieblessure.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner