20.12.2015 15:28

'Gascoigne weer ziekenhuis in door alcohol'

Oud-voetballer Paul Gascoigne blijft maar worstelen met zijn alcoholverslaving. De oud-middenvelder is al diverse malen opgenomen in verslavingsklinieken, maar ging afgelopen zaterdag weer onderuit met een slok te veel op. Volgens de geruchten moest de 48-jarige oud-voetballer naar het ziekenhuis.

In Engelse media wordt de situatie beschreven als een valpartij op een kuuroord, waar Gascoigne duidelijk te veel gedronken had. Hij liep naar de bar om een nieuw drankje te halen, maar viel en belandde uiteindelijk in glas. Hierdoor bloedde de oud-voetballer dusdanig hevig, dat hij naar het ziekenhuis moest.

Voor Gascoigne is het de zoveelste keer dat hij in het nieuws komt dankzij zijn alcoholverslaving. In zijn actieve voetbalcarrière werd Gascoigne beschreven als een van de meest talentvolle voetballers van zijn generatie, maar na het beëindigen van zijn carrière ging het snel bergafwaarts met de speler. Gascoigne speelde onder andere voor Tottenham Hotspur, Newcastle United en in het buitenland voor Lazio Roma en Glasgow Rangers.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner