28.12.2015 12:16

Van der Meyde over move: "Geen half werk"

Andy van der Meyde blikt alvast vooruit op het jaar 2016 en daar staat één datum met rood omcirkeld: 9 april 2016. Dan gaat de oud-voetballer de ring in om een wedstrijd te kickboksen.

De voormalig speler van onder andere Ajax en Everton FC traint hard om dan fit te zijn. Zelf grapt hij over zijn verleden. Er wordt gevraagd of hij weleens heeft gevochten. "Ja, veel vechten in kroegen enzo... Haha. Nee hoor.. Ik lijk Jeroen Zoet wel hè, of niet? Haha", lacht hij voor de camera van FOX Sports. Vervolgens gaat hij serieuzer verder. "Als je klaar bent met zo'n training, dan voel je je helemaal nieuw. Ik ben nu ook gestopt met roken. Ik vind het écht belangrijk dat ik fit ben, wil geen half werk afleveren."

Van der Meyde weet wat er op het spel staat. Is hij niet fit genoeg dan slaat hij een flater. "Op 9 april wil ik er staan in de ring en ook een goede partij afleveren", aldus de voormalig buitenspeler die geniet van zijn carrièreswitch. "Die kick die je krijgt joh... Dat je in je eentje in de ring staat en dat het moet gebeuren. Laat het nu maar zien. Bij voetballen kon je nog wel eens rustig aan doen. Hier kan dat niet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner