09.01.2016 20:15

Elfde duel voor zestienjarig Milan-talent

Zowel AS Roma als AC Milan treden op de zaterdagavond aan in een niet al te verrassende opstelling. Beide teams verkeren in een sportieve crisis en kiezen daarom voor de gebruikelijke namen.

Bij AC Milan start de nog maar twintigjarige Alessio Romagnoli centraal achterin, de jongeling is één van de spelers die profijt kan maken van de matige resultaten en selectie die Milan op dit moment heeft. Een andere speler die speelminuten kan maken door de mini-crisis van AC Milan is Gianlugi Donnarumma. De nog maar zestienjarige doelman maakte dit seizoen zijn debuut en staat ondertussen alweer op tien Serie A-duels.

Bij AS Roma zijn er weinig verassingen te melden. De ploeg van Rudi Garcia start met onder andere Danielle de Rossi. De middenvelder zal hoogstwaarschijnlijkl opnieuw de aanvoerdersband dragen, doordat Francesco Totti nog steeds niet helemaal fit is. Rudi Garcia kiest ervoor om Alessandro Florenzi en Gervinho op de vleugels te laten starten. Op het middenveld staan smaakmakers Miralem Pjanić en en Radja Nainggolan.

Het duel is vanaf 20.45 uur hier LIVE te volgen.
 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner