10.01.2016 21:59

Andersen: "Trots dat ik ben opgebloeid"

Lucas Anderson zou het niet erg vinden als hij volgend seizoen definitief vertrekt naar Willem II. De speler wordt momenteel gehuurd van Ajax, maar hij heeft het erg naar zijn zin in Tilburg.

De Deen voelt zich thuis bij Willem II. Daar kan hij in alle rust zich ontwikkelen en dat doet de speler goed. "Alles klopt op dit moment bij Willem II, een fijne, rustige club, met fans die onvoorwaardelijk achter me staan", zegt hij in gesprek met Voetbal International. "Als ploeg worden we de laatste maand met punten beloond voor ons goede positiespel en aanvallende voetbal."

Bij Ajax kreeg Andersen wel de kans om door te breken, maar het wilde niet lukken. Bij Willem II maakt hij met vier goals in dertien duels indruk. "Ik ben er best een beetje trots op dat ik me uit de moeilijke situatie bij Ajax heb geknokt en kan eigenlijk niet wachten tot de tweede seizoenshelft begint. Ik geloof echt dat we nog veel beter kunnen met Willem II."

Eerder op de dag liet Andersen al blijken dat hij een nieuwe verhuurperiode niet ziet zitten. Hij wil in de basis staan bij een club. Als dat niet bij Ajax kan dan overweegt de speler een definitief vertrek.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner