22.01.2016 19:20

Faber laat nieuwe aanwinst direct starten

NEC Nijmegen gooit Dario Dumić direct voor de leeuwen. De verdediger kwam van de week over op huurbasis van Brøndby IF en start tegen FC Groningen in de basis.

In het uitduel moet Dumić vanaf de start beginnen. NEC haalde de Deens-Bosnische verdediger om het vertrek van aanvoerder Rens van Eijden op te vangen. Een grote verrassing is de basisplaats van de verdediger niet. "Dario heeft een goede indruk op ons achtergelaten in de periode die hij hier is. Hij is groot, fysiek erg sterk en heeft een prima mentaliteit. Hij past zich bovendien snel aan", liet Faber eerder al doorschemeren. Opvallend genoeg zit bij NEC Marcel Ritzmaier op de bank. Faber geeft tegen Groningen de voorkeur aan het middenveld met Gregor Breinburg, Marcel Appiah en Janio Bikel.

Bij FC Groningen lijkt Hedwiges Maduro het slachtoffer te zijn geworden van de 1-4 nederlaag tegen FC Utrecht. De routinier zit op de bank en wordt vervangen door Rasmus Lindgren die vorige week nog op de bank zat. FC Groningen zal een tweede thuisnederlaag op rij willen voorkomen. Het duel start om 20.00 uur en is HIER live te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner