14.02.2016 10:13

Langeler: "Geen concrete interesse in mij"

Art Langeler baalt flink tijdens de competitiewedstrijd PEC Zwolle - FC Utrecht. (28-04-2013)
Art Langeler baalt flink tijdens de competitiewedstrijd PEC Zwolle - FC Utrecht. (28-04-2013)

Art Langeler is niet van plan om PSV zomaar te verlaten. De hoofd jeugdopleiding in Brabant wordt gelinkt aan een vertrek naar FC Groningen en sc Heerenveen, maar volgens Langeler zelf is er nog geen concrete interesse.

De oud-trainer van PEC Zwolle, die van 2010 tot en met 2013 aan het roer stond in Overijssel, stelt dat hij nog steeds plezier heeft in zijn werk bij de regerend landskampioen. "Ik heb het prima naar mijn zin bij PSV en hoef hier helemaal niet weg. Op dit moment is er ook niks concreets", meldt Langeler in De Telegraaf. 

Toch schuift Langeler zijn toekomstvisie niet zomaar aan de kant. Het werk wat hij uitvoerde bij PEC Zwolle smaakt naar meer. "Het is mijn ambitie om ooit weer hoofdtrainer te worden, maar dat kan ook na mijn contract bij PSV, als er zich dan een geïnteresseerde club zou melden."

Het contract van Langeler als hoofd jeugdopleiding bij PSV loopt door tot medio 2017. FC Groningen en sc Heerenveen zijn echter na dit seizoen al geïnteresseerd, aangezien bij de Groningers Erwin van de Looi vertrekt. Ook bij sc Heerenveen zitten ze na dit seizoen zonder trainer, aangezien clubman Foppe de Haan vanwege zijn leeftijd hoogstwaarschijnlijk opstapt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner