27.01.2016 15:00

Van de Looi gaat vertrekken bij FC Groningen

FC Groningen-trainer Erwin van de Looi is bezig aan zijn laatste maanden als hoofdtrainer van FC Groningen. De oefenmeester heeft een aflopende verbintenis en gaat deze niet verlengen.

Van de Looi was sinds de zomer van 2013 hoofdtrainer van de Groningers, maar er komt een einde aan de samenwerking tussen Van de Looi en FC Groningen, zo valt op de clubsite van de Groningers te lezen. Onlangs waren Van de Looi en FC Groningen nog in gesprek over een nieuw contract, maar daar is men niet uitgekomen.

Van de Looi, die zijn voetballoopbaan afsloot bij FC Groningen, was voordat hij hoofdtrainer van FC Groningen werd al actief als assistent-trainer bij de Groningers. Daarnaast was hij in het verleden ook trainer van Jong FC Groningen. Het is vooralsnog onduidelijk waarom Van de Looi zijn contract bij FC Groningen niet wil verlengen. Vorig seizoen won Van de Looi met FC Groningen nog de beker, waardoor hij tijdens het huidige seizoen met FC Groningen deelnam aan de groepsfase van de Europa League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner