14.02.2016 16:08

PSV start met nieuwe buitenspelers tegen NEC

Jürgen Locadia (m.) is de gevierde man bij PSV. Hij zet de Eindhovenaren op voorsprong in het Champions League-duel met VfL Wolfsburg. (03-11-2015)
Jürgen Locadia (m.) is de gevierde man bij PSV. Hij zet de Eindhovenaren op voorsprong in het Champions League-duel met VfL Wolfsburg. (03-11-2015)

PSV begint met gewijzigde flanken aan het duel met NEC. Luciano Narsingh en Jürgen Locadia starten zondagmiddag in de basis bij de Eindhovenaren.

In de met 0-2 gewonnen wedstrijd bij FC Utrecht stonden Gastón Pereiro en Florian Jozefzoon nog in de basis, maar in Nijmegen opereren Narsingh en Locadia vanaf de flanken. Pereiro en Jozefzoon nemen plaats op de bank. Daarnaast heeft Phillip Cocu een wisseling doorgevoerd in de verdediging; de licht geblesseerde Jeffrey Bruma zit op de bank. Jetro Willems start voor het eerst sinds zijn blessure weer in de basis, waardoor Nicolas Isimat-Mirin naar de centrale verdediging schuift. Het middenveld bestaande uit Marco van Ginkel, Davy Pröpper en Jorrit Hendrix blijft intact.

Ook Ernest Faber heeft drastisch ingegrepen in zijn basisopstelling. De oefenmeester van NEC heeft gekozen voor een 5-3-2-formatie. Rens van Eijden wordt weer terug in de basis verwelkomd na zijn afgeketste transfer naar Dinamo Moskou, een defensie vormend met Wojciech Golla en Dario Dumić. Aanvaller Mohamed Rayhi heeft een blessure, waardoor er een plekje vrijkomt voor Joey Sleegers in de tweemansaanval, waar ook Anthony Limbombe staat. Op het middenveld vervangt PSV-huurling Marcel Ritzmaier Gregor Breinburg.

De wedstrijd is vanaf 16:45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner