15.02.2016 20:10

Hans Kraay jr. vertrekt per direct bij DOVO

Hans Kraay jr. heeft zijn trainersrol bij VV DOVO Veenendaal per direct neergelegd. De club uit de Hoofdklasse meldt dit maandag via de officiële kanalen. Het plotselinge vertrek volgt na een gesprek tussen het bestuur en Kraay jr.

"De besturen van DOVO en de Businessclub hebben Hans Kraay jr. laten weten dat zij twijfel hebben of zijn focus nog wel volledig bij DOVO ligt. Dit is bij Hans Kraay jr. volledig in het verkeerde keelgat geschoten, en heeft enkele uren later geresulteerd in het uit elkaar gaan van beide partijen", zo valt te lezen op de clubwebsite van de amateurvereniging.

Kraay jr. is naast zijn werk als trainer ook verbonden aan FOX Sports als verslaggever. Daarnaast werd onlangs bekend dat de oud-voetballer van onder andere AZ, Excelsior, NAC Breda en De Graafschap volgend seizoen aansluit bij zijn oude club FC Lienden, waar hij opnieuw trainer wordt.

VV DOVO Veenendaal staat momenteel derde in de Hoofdklasse A en lijkt een stap naar een hoger niveau te maken, aangezien veel clubs uit de Topklasse richting de Tweede Divisie promoveren.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner