21.02.2016 09:44

Santos niet beïnvloed door problemen bij NEC

Christian Santos baalt flink nadat hij met zijn ploeg op achterstand is gekomen tegen sc Heerenveen. (20-02-2016)
Christian Santos baalt flink nadat hij met zijn ploeg op achterstand is gekomen tegen sc Heerenveen. (20-02-2016)

Christian Santos heeft geen problemen met de situatie bij NEC. De goaltjesdief werd uit het niets op de bank gezet, omdat zijn club voor de toekomst koos, maar trainer Ernest Faber ging tegen het besluit van het bestuur in en stelde Santos toch op.

De Zuid-Amerikaan beschikt over een aflopend contract en vertrekt na het huidige seizoen meer dan hoogstwaarschijnlijk transfervrij uit Nijmegen. NEC richtte zich daardoor op Mihai Roman, die wel een doorlopend contract heeft en volgend seizoen dus de doelpunten moet maken bij de club. Faber draaide de beslissing dus terug en stapte vervolgens ook uit het Technische Hart van de club. Het is een rommelige periode bij de promovendus, maar Santos zelf blijft er kalm onder. 

"Het heeft mij niet geraakt. Ik wil altijd spelen, maar als er iemand een beslissing neemt dan accepteer ik dat. De club is de baas en ik speel voor deze club. Ik maak me er niet druk om. Als het zo moet gaan, dan is dat maar zo. Ik ben als een muur, niets kan mij vernietigen", is de international van Venezuela meer dan duidelijk in gesprek met FOX Sports. Santos staat inmiddels op dertien doelpunten in de Eredivisie, maar sinds de problemen binnen de club scoorde de spits nog niet.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner