22.02.2016 20:18

Napoli met Higuaí­n tegen gewijzigd AC Milan

Napoli treedt in de sterkst mogelijke opstelling aan tegen AC Milan. Dezelfde elf namen die vorige week tegen Juventus (1-0 verlies) in de basis startten, staan nu ook aan de aftrap. Dat betekent dat vedette Gonzalo Higuaí­n weer in de punt van de aanval staat.

De Argentijnse topspits kreeg van trainer Maurizio Sarri rust in het Europa League-duel tegen het Spaanse Villarreal. Meerdere spelers werden tijdens deze wedstrijd aan de kant gehouden. Zo had onder andere Dries Mertens een basisplaats en kregen toppers als Lorenzo Insigne en Raúl Albiol rust. Daarmee lijkt het of de Italianen de pijlen volledig richt op de Serie A.

AC Milan kan dus aan de bak. De ploeg van Siniša Mihajlović hoopt Napoli op de eerste thuisnederlaag van dit seizoen te trakteren. Dat gaat AC Milan doen met drie andere namen ten opzichte van vorige week tegen Genoa (2-1 winst. Ignazio Abate en Cristián Zapata hebben een basisplek in de achterhoede, waardoor Mattia De Sciglio en Alessio Romagnoli op de bank plaatsnemen. Ook Andrea Bertolacci zit op de bank. Voor hem in de plaats speelt de Slowaak Juraj Kucka.

De wedstrijd is vanaf 21.00 uur LIVE te volgen.


Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner