25.02.2016 10:31

'Streppel raakt ook tweede spits kwijt'

Als Jurgen Streppel haar op zijn hoofd had dan zou hij na die dit seizoen wel hebben verloren. De trainer van Willem II heeft een nieuwe tegenslag te verwerken gekregen: spits Bruno Andrade is voorlopig uitgeschakeld.

Hoewel Willem II het nog niet officieel heeft bevestigd is het Algemeen Dagblad stellig: Andrade is geblesseerd aan zijn bovenbeen. Donderdagmiddag wordt er een MRI-scan gemaakt om te kijken hoe erg de schade is. Voor Andrade een kleine ramp. Hij is namelijk net terug van een zware knieblessure.

De bovenbeenblessure van Andrade is de laatste kwetsuur in een lange rij. Bartholomew Ogbeche, de andere spits van Willem II, is de rest van het seizoen uitgeschakeld vanwege een schouderblessure. Terell Ondaan is zodoende de enige fitte spits, maar hij komt net terug van een kruisbandblessure en is nog niet fit genoeg om volledige wedstrijden te spelen. Zo houden de offensieve problemen bij Streppel aan. In de laatste vier duels wist het slechts één keer te scoren. Overigens is ook middenvelder Anouar Kali vier tot zes weken uitgeschakeld.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner