22.02.2016 16:15

Update: Het seizoen van Ogbeche is voorbij

Bartholomew Ogbeche is voor dit seizoen uitgevoetbald. De aanvaller heeft een blessure opgelopen welke hem de rest van het voetbaljaar aan de kant houdt.

Volgens Voetbal International heeft Ogbeche een schouderblessure opgelopen tijdens het duel tussen FC Utrecht en Willem II. De spits speelde het duel wel uit en scoorde vanaf elf meter nog wel. 

Daarmee heeft Ogbeche slechts één keer kunnen scoren voor Willem II dit seizoen. De aanvaller kwam in de winterstop over vanaf SC Cambuur. Hij speelde vier duels mee, waarin hij dus één keer scoorde. De voorgaande drie duels eindigden allemaal in 0-0.

Update: 22-02-2016: 16:15:

Willem II heeft bevestigd wat de fans van de Tilburgse formatie al vreesden. Spits Bartholomew Ogbeche komt dit seizoen niet meer in actie. De Nigeriaanse spits liep tegen FC Utrecht een ernstige schouderblessure op.

Ogbeche kwam deze winter nog over van SC Cambuur en speelde na zijn overstap naar Brabant nagenoeg alles. Tegen FC Utrecht ging het echter mis. In zijn schouderkapsel is een band afgescheurd, waardoor de Afrikaan onder het mes moet. Volgens de Eredivisionist zal het herstel enkele maanden duren, maar een rentree in het huidige seizoen behoort niet tot de opties.

Ogbeche scoorde tegen FC Utrecht nog wel zijn eerste doelpunt in het shirt van Willem II. Met een pijnlijke schouder benutte de spits een penalty. Juichen was er echter niet bij, want na de treffer ging Ogbeche naar de grond met een pijnlijke grimas.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner