17.04.2016 13:41

Santos keert terug bij NEC na schorsing

Christian Santos maakt tien minuten voor tijd de 2-0 bij NEC - De Graafschap. (07-11-2015)

Aanvaller Christian Santos keer zondagmiddag bij NEC terug in de basis. De spits uit Venezuela moest drie wedstrijden vanaf de tribune toekijken door een schorsing. Door zijn terugkeer is Joey Sleegers terugverwezen naar een plek op de bank. De laatste twee wedstrijden voor zijn schorsing was Santos nog trefzeker voor de Nijmegenaren.

Verder is Rens van Eijden een opvallende afwezige bij de thuisploeg. De verdediger kampt met een rugblessure en moet deze wedstrijd daardoor aan zich voorbij laten gaan. Doelman Brad Jones neemt bij afwezigheid van Van Eijden de rol van aanvoerder over bij NEC.

SC Cambuur heeft in de basisopstelling één gedwongen wijziging doorgevoerd ten opzichte van de thuisnederlaag tegen Ajax van vorige week. Erik Bakker is door zijn gele kaart in die wedstrijd geschorst tegen NEC en wordt vervangen door Tom Hiariej. Door het doorschuiven van Hiariej naar de basis komt er een plekje vrij op de bank bij Cambuur. Die zal worden ingevuld door Mikhail Rosheuvel.

De wedstrijd is vanaf 14:30 uur hier LIVE te volgen.