17.04.2016 13:48

Zwinkels vervanger van geblesseerde Hansen

Sébastien Haller (m.) zweeft door de lucht en knalt de bal met een halve omhaal achter doelman Martin Hansen (r.). (13-03-2016)
Sébastien Haller (m.) zweeft door de lucht en knalt de bal met een halve omhaal achter doelman Martin Hansen (r.). (13-03-2016)

ADO Den Haag neemt het zondag tegen Willem II op zonder doelman Martin Hansen. Hij is geblesseerd aan de knie en is net niet op tijd hersteld om in Tilburg in actie te kunnen komen. Robert Zwinkels is zijn vervanger.

Het is de eerste keer dit seizoen dat ADO speelt zonder zijn vertrouwde keeper tussen de palen. Dat betekent ook dat het pas de eerste keer is dat Zwinkels, die al zijn gehele carrière uitkomt voor de Haagse ploeg, dit seizoen in competitieverband onder de lat staat. Verder voert ADO-trainer Henk Fraser noodgedwongen een wijziging door op zijn middenveld. Kevin Jansen is geschorst en wordt vervangen door de jarige Thomas Kristensen. 

Jurgen Streppel, coach van Willem II, ziet, ondanks de vijf nederlagen op rij van zijn ploeg, geen redenen om zijn basiself te wijzigen. Hij houdt dus vertrouwen in zijn elftal. Op de bank van de Tilburgers keert Bruno Andrade terug na een blessure. Hij kampt nog met lichte hamstringklachten en is daarom niet in staat om een gehele wedstrijd te spelen.

Het duel tussen Willem II en ADO Den Haag volg je hier LIVE!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner