17.04.2016 21:25

Keizer vindt Cambuur steeds niet de mindere

Cambuur en De Graafschap strijden tegen rechtstreekse degradatie. Op bezoek bij NEC wist Cambuur weer geen punten te pakken, maar trainer Marcel Keizer houdt vertrouwen in de handhaving.

"Door de 2-0 kregen we een tik te verwerken, dat was te zien aan het team. De 2-1 is dan een cadeautje van NEC, waardoor we terug in de wedstrijd komen. Uiteindelijk krijgen we nog veel mogelijkheden", aldus Keizer tegen de NOS.

"De spelers krijgen tik op tik, maar dat heb je als je bij de onderste ploegen zit. We hebben wat reparatiewerk te doen. Van mij vereist dat optimisme en de spelers hadden er echt weer zin in, maar het was niet goed genoeg", analyseert de 46-jarige trainer de 2-1 nederlaag.

De trainer heeft er vertrouwen in dat Cambuur niet rechtstreeks gaat degraderen. "Voetballen kunnen we. We zijn elke week niet de mindere. Echt de trekker overhalen en een wedstrijd over de streep te trekken is een ander verhaal. We hebben het mes op de keel met drie finales. Dat heeft iets moois, maar degradatievoetbal is natuurlijk niet prettig."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner