21.04.2016 17:29

Hansen en Jansen terug in basiselftal ADO

Kevin Jansen (l.) en Joris van Overeem (r.) gaan met de ogen dicht het kopduel tijdens de wedstrijd AZ Alkmaar - ADO Den Haag. (04-12-2015)
Kevin Jansen (l.) en Joris van Overeem (r.) gaan met de ogen dicht het kopduel tijdens de wedstrijd AZ Alkmaar - ADO Den Haag. (04-12-2015)

ADO Den Haag begint donderdagavond met twee nieuwe namen aan het duel met AZ. De ploeg van Henk Fraser verwelkomt het rijmende duo Martin Hansen en Kevin Jansen weer in de basis, op jacht naar de drie punten.

Bij de Haagse thuisploeg zijn twee aanpassingen zichtbaar ten opzichte van het duel met Willem II, afgelopen zondag. Van de equipe die een 0-2 overwinning boekte bij de Tilburgers zijn negen namen overgebleven. Robert Zwinkels en Thomas Kristensen zijn geslachtofferd voor de wedstrijd met AZ, aangezien doelman Martin Hansen terug is van een blessure en middenvelder Kevin Jansen teruggekeerd is van een schorsing. Zij doen tegen de Alkmaarders weer mee.

De Alkmaarse uitploeg speelt met dezelfde elf als in de vorige wedstrijd, tegen PEC Zwolle. Destijds won de ploeg van John van den Brom met 5-1, een flinke vertrouwensboost voor de huidige nummer vier van de Eredivisie. Van den Brom heeft vastgehouden aan het gezegde 'Never change a winning team' en heeft daarom precies dezelfde spelers opgesteld. Ben Rienstra en Dabney dos Santos, die in het vorige duel nieuwe namen waren, behouden dus hun plekje.

Het duel is vanaf 18.30 LIVE te volgen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner