04.06.2016 10:54

'Vitesse denkt aan trainers Fraser en Schreuder'

Henk Fraser leunt even rustig achterover en geniet van het zonnetje tijdens de wedstrijd ADO Den Haag - FC Groningen. (03-04-2016)
Henk Fraser leunt even rustig achterover en geniet van het zonnetje tijdens de wedstrijd ADO Den Haag - FC Groningen. (03-04-2016)

In Arnhem is men druk bezig met het volgende seizoen. De huidige hoofdtrainer Rob Maas stopt in de zomer en Vitesse heeft de pijlen gericht op Henk Fraser (ADO Den Haag) en Alfred Schreuder (assistent-trainer bij 1899 Hoffenheim).

Volgens het Algemeen Dagblad staan deze twee trainers op de shortlist van de Arnhemmers. Schreuder lijkt echter al af te vallen, aangezien hij eerder aangaf dat hij graag in Duitsland actief blijft. ADO Den Haag-trainer Fraser heeft de deur naar een vertrek echter al op een kiertje gezet, hij liet twee maanden geleden weten dat hij toe is aan een stapje hogerop.

Maas volgde afgelopen winter Peter Bosz op, die vertrok naar Maccabi Tel Aviv. Zijn eerste baan als eindverantwoordelijke bij een club liep echter uit op een mislukking, aangezien Vitesse zich niet voor de play-offs voor Europees voetbal wist te plaatsen. Hierop maakte Vitesse vorige maand al bekend dat Maas aan het einde van het afgelopen seizoen vertrekt.

Fraser beschikt in de Residentiestad nog over een doorlopend contract, waardoor Vitesse niet zomaar zaken kan doen met de trainer. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner