08.05.2016 10:16

Schreuder laat Nederlandse interesse varen

Een klein jaar na zijn vertrek uit Nederland kon Alfred Schreuder terugkeren naar de Eredivisie. Volgens de geruchten toonden Vitesse en NEC interesse in de huidige assistent-trainer bij 1899 Hoffenheim, maar Schreuder blijft liever in Duitsland.

"Ik zie mezelf niet zo snel terugkeren in Nederland, want ik wil hier blijven. Uiteindelijk wil ik graag ergens hoofdtrainer worden, maar in de voetballerij zijn die dingen moeilijk te plannen", stelt de 43-jarige coach in gesprek met RTV Oost. Schreuder beschikt over een aflopend contract bij de Bundesliga-club, maar ze zijn tevreden over hem, waardoor contractverlenging een kwestie van tijd is.

Schreuder zette zijn eerste stappen als zelfstandige trainer bij FC Twente, maar daar werd hij de laan uitgestuurd. Toch volgt Schreuder de Tukkers nog op de voet. "Jazeker, natuurlijk, dat laat je niet los. Het blijft voor mij een fantastische club. Met mensen binnen de club heb ik nog wel contact. Zeker die dicht bij het elftal stonden. Natuurlijk volg ik het op de voet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner