15.07.2016 11:16

Lelieveld vervanger van geschorste Zeefuik

Vitesse-verdediger Julian Lelieveld is de vervanger van de geschorste Deyovaisio Zeefuik voor het duel met Engeland onder 19 vrijdagmiddag. Zeefuik liep in de eerste wedstrijd tegen Kroatië tegen een tweede gele kaart aan en is vrijdag niet van de partij. Bij Engeland vier wijzigingen.

Oranje-bondscoach Aron Winter heeft voor het tweede duel in groep B van het Europees kampioenschap in de leeftijdscategorie tot 19 jaar noodgedwongen een wijziging moeten doorvoeren. Zeefuik is geschorst en zijn plaats wordt overgenomen door Lelieveld. De Vitesse-speler was in de eerste wedstrijd nog de afwezige en maakt vrijdag zijn eerste minuten op dit toernooi. De aanval bestaat wederom uit Kenneth Paal, Steven Bergwijn en Sam Lammers.

Bij Engeland heeft bondscoach Aidy Boothroyd maar liefst vier wijzigingen doorgevoerd in vergelijking met de met 1-2 gewonnen wedstrijd tegen Frankrijk. Isaiah Brown, afgelopen seizoen regelmatig basisspeler bij Vitesse, begint op de bank. Zijn plaats wordt overgenomen door Ademola Lookman. Verder zijn Jonjoe Kenny, Callum Connolly en Sheyi Ojo naar de bank verwezen. Zij worden vervangen door respectievelijk Kyle Walker-Peters, Reece Oxford en Tammy Abraham.

Het duel tussen Nederland en Engeland volg je hier LIVE

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner