04.08.2016 22:13

Stegeman ergert zich aan 'apathisch' Heracles

John Stegeman was na afloop van FC Arouca-Heracles Almelo op z'n zachtst gezegd 'not-amused'. Zijn elftal kwam in Portugal niet tot scoren en is daarmee uitgeschakeld in de derde voorronde van de Europa League.

De Almeloërs moesten een doelpunt maken op bezoek bij FC Arouca, maar waren vooral erg slordig. "We hebben het behoorlijk laten liggen met elkaar, dit kunnen we onszelf aanrekenen. Ik zag niets terug van wat we moesten doen. We speelden apathisch", zo was het keiharde oordeel van Stegeman na afloop tegen FOX Sports. "Blijkbaar hadden we last van plankenkoorts."

Stegeman concludeerde na afloop dat zijn ploeg behoorlijk door de ondergrens was gezakt. Opmerkelijk gezien het feit dat zijn elftal in de thuiswedstrijd een prima indruk maakte. "Het gaat mij vooral om de manier waarop we worden uitgeschakeld. Het kan altijd misgaan, maar niet zo. In een week tijd is alles weggevallen, dit was gewoon slecht."

De oefenmeester dacht er nog aan om voor rust één of meerdere nieuwe spelers in te brengen, maar wisselde alleen Ramon Zomer tijdens de pauze. "Ik was het helemaal zat. We wonnen geen duels, we deden eigenlijk helemaal niets goed. Een slappe wanvertoning, dat was het." 

Lees hier het wedstrijdverslag van FC Arouca-Heracles Almelo

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner