16.09.2016 19:23

FC Utrecht start met Haller en Živković

FC Utrecht viert de 1-2 van Bart Ramselaar (tweede van rechts) tijdens het competitieduel sc Heerenveen - FC Utrecht (12-08-2016).
FC Utrecht viert de 1-2 van Bart Ramselaar (tweede van rechts) tijdens het competitieduel sc Heerenveen - FC Utrecht (12-08-2016).

FC Utrecht en FC Groningen gaan vrijdagavond op jacht naar hun eerste overwinning van dit seizoen. De thuisploeg treedt in eigen huis aan met Sébastien Haller en Richairo Živković in de voorhoede.

Trainer Erik ten Hag heeft onder lat een plaats voor Robbin Ruiter. In de achterhoede maken Robin van Meer, Menno Koch, Ramon Leeuwin en Giovanni Troupée hun opwachting. Het viermans middenveld bestaat uit Rico Strieder, Sofyan Amrabat, Yassin Ayoub en Patrick Joosten. Voorin moet het duo Haller en Živković voor het gevaar zorgen.

De bezoekers uit Groningen wisselden dit seizoen al vaak van formatie. Vanavond zal Sergio Padt in het doel staan. De defensie bestaat uit Jason Davidson, Kasper Larsen, Samir Memišević en Hans Hateboer. Op het middenveld is er een basisplaats voor Ruben Jenssen, Tom Hiariej en Bryan Linssen. In de aanval staan Mimoun Mahi, Oussama Idrissi en Danny Hoesen.

Volg het duel tussen FC Utrecht en FC Groningen vanaf 20:00 uur hier LIVE!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner