24.09.2016 15:16

Janssen krijgt de kans bij Tottenham Hotspur

Vincent Janssen bedankt de supporters van Tottenham Hotspur na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Crystal Palace. (20-08-2016)
Vincent Janssen bedankt de supporters van Tottenham Hotspur na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Crystal Palace. (20-08-2016)

Voetballer Vincent Janssen mag zich zaterdag laten zien bij Tottenham Hotspur. Hij begint als centrumaanvaller aan de uitwedstrijd van zijn nieuwe club tegen Middlesbrough.

Janssen vervangt Harry Kane, die wegens een enkelblessure voorlopig niet inzetbaar is. Trainer Mauricio Pochettino probeerde vrijdag wat druk weg te nemen voor de spits. "Het is niet alleen zijn verantwoordelijkheid nu, maar ook van het team. Vincent moet zich vrij voelen om te voetballen en het team te helpen", aldus de trainer van de Londenaren. "Het is een grote kans voor hem om te laten zien wat hij in zich heeft. Vincent moet er vooral van genieten, aanvallers hebben vertrouwen nodig."

Janssen zelf liet eerder al weten klaar te zijn voor het duel met Middlesbrough. Woensdagavond scoorde hij zijn eerste doelpunt in dienst van Tottenham. In de League Cup was Janssen eenmaal trefzeker tegen Gillingham (5-0 winst). Het duel tussen Middlesbrough en de Spurs begint zaterdag om 16.00 uur.

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner