22.09.2016 16:00

Blessure Kane biedt kansen voor Janssen

Vincent Janssen maakt tijdens de wedstrijd tegen Everton (1-1) zijn officiële debuut voor Tottenham Hotspur. De aanvaller wordt in de tweede helft in het veld gebracht. (16-08-2016)

De blessure van Harry Kane is slecht nieuws voor Tottenham Hotspur, maar biedt voor Vincent Janssen kansen op meer speeltijd. De eerste spits van het Nederlands elftal maakte woensdag zijn eerste doelpunt voor zijn nieuwe club en hoopt de aankomende weken van waarde te zijn.

"Ik ben er klaar voor", vertelde de spits zelfverzekerd in gesprek met Sky Sports. "Ik vind het vervelend voor Harry, als hij weet fit is wil ik samen met hem spelen. Hij is een uitstekende speler. We hebben een paar keer samen mogen spelen en dat ging goed. Hij is een van de beste spitsen ter wereld. Ik kan veel van hem leren, maar uiteindelijk wil ik veel met hem spelen."

Woensdagavond scoorde de Nederlander zijn eerste doelpunt tegen Gillingham (5-0 winst): "Het is fijn dat ik gescoord heb, maar dat is niet het belangrijkste. Ik heb genoeg vertrouwen. Als ik woensdag niet gescoord had, zou ik in de volgende wedstrijd wel gescoord hebben. Ik houd wel van het fysieke spel in Engeland."